maandag 31 juli 2017

Tijden veranderen, ik en mijn blog ook | UPDATE

Follow my blog with Bloglovin
De afgelopen weken ben ik al druk met brainstormen over wat ik (verder en anders) wil met mijn blog en YouTube kanaal Happy Thingz. Het ging hierbij vooral over mijn vaste upload dagen en onderwerpen. Hoe ik dit ervaar en wil aanpassen lees je wat verderop in dit stuk. 
Het knaagt


Jaren geleden ben ik met HappyThingz.nl begonnen om verschillende redenen. Een daarvan is het delen van leuke dingen. a.k.a. #SharingTheGoodStuff. Inmiddels is mijn ervaring dat wanneer het online plaatsen van een artikel of video een 'moetje' is, bijvoorbeeld omdat ik zo dwangmatig vasthoud aan mijn uploadschema, invloed heeft op mijn (schrijf)enthousiasme, inspiratie, kwaliteit en wat nog niet meer. 

Ik scrolde afgelopen weekend wat door mijn blogagenda en zag dat ik nog helemaal niets op de planning had staan voor de maand augustus. Daarom heb ik de rigoreuze beslissing genomen om deze maand een online 'break' in te lassen.


Wat er gaat gebeuren


De komende maand ga ik eens goed de tijd nemen om te onderzoeken wat ik nu eigenlijk precies wil met mijn blog. Wat past qua onderwerpen echt bij Happy Thingz en dus mijzelf.  
Ik wil schrijven en vertellen over onderwerpen die mij (en hopelijk jou ook) daadwerkelijk interesseren en blij maken. Niet omdat heel blogland het er over heeft, het veel klicks of eventueel een vergoeding oplevert. 

Vanaf september ben ik weer 'online'. Het streven nu is om twee keer per week een blog of video te posten. Maar pin me daar nog niet op vast. Ik zit nog in de brainstorm fase en twijfel nog of ik blogs en video's ga plaatsen op vaste dagen... Wat vinden jullie fijn? 
Ook overweeg ik om de upload tijd van mijn blog te verplaatsen naar 12:00 uur. YouTube waarschijnlijk al eerder. Maar nogmaals, het zijn allemaal nog maar ruwe gedachtes. Genoeg dus om nog even lekker over te brainstormen deze maand, maar uiteraard zijn feedback, ideeën en tips van harte welkom. Laat dus zeker van je horen!


De redenen


Interesses veranderen naarmate je ouder wordt, je ontwikkelt jezelf. En dat is allemaal maar goed ook! Denk bijvoorbeeld aan het moederschap. Dit heeft me zoveel rijker gemaakt maar ook onwijs veranderd. Dit heeft dus ook invloed op mijn interesses, prioriteiten en normen en waarden. Ik merk bijvoorbeeld dat niet elk nagellak of oogschaduw palletje me nog zo blij kan maken als jaren geleden. Beleef ik zoveel mogelijk liever 'live' dan met een camera er tussen.


Het zal hier en daar de komende tijd dus even wat stiller zijn... Maar dat wil niet zeggen dat ik stil zit! Mijn hoofd loopt namelijk over van ideeën! Soms kom ik plakbriefjes, armen en heel veel tijd te kort! Ik zal dus al achter de schermen wat voorwerk gaan doen voor de komende tijd. So Stay tuned!

En weet je wat het is, jullie weten me toch wel te vinden. Zij het niet hier op mijn blog dan wel via InstagramYouTube of Facebook. Dat zijn tenslotte dé plekken waar je als eerste op de hoogte zult zijn van een nieuwe blogpost of video! 

Voor nu alvast bedankt voor je begrip, reacties, geduld en tot snel!


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Aanbevolen post

Tijden veranderen, ik en mijn blog ook | UPDATE