Stel je voor...

ronald mcdonald kinderfonds actie steunen goed doel

De gedachte dat ik als ouder niet binnen enkele minuten aan het ziekenhuisbed kan staan van mijn kind, breekt mijn hart. 

Zelf heb ik dit gelukkig nog niet hoeven te ervaren, maar er zijn zat andere ouders en gezinnen die hier wel mee te maken hebben (gehad). Hoe fijn is het dan dat dankzij het Ronald McDonald Kinderfonds het wél mogelijk is om op minuten afstand te zijn van je zieke kindje. Want juist op die momenten moet je er als ouder/gezin kunnen zijn voor je  kindje.Ik wil iets doen!

En daar wil ik graag een bijdrage aanleveren! Hoe ik dat het beste kan doen? Voor winkeltje spelen :). Dankzij mijn minimalisme en opruim skills heb ik een hoop nieuwe en gebruikte spullen bij elkaar gevonden en deze bied ik voor kleine prijsjes te koop aan op het happythingzverkoopt Instagram account. Van babyspullen tot speelgoed en van fotolijstjes tot make-up en kleding. Er staan iets meer dan 100 items te koop!

Omdat ik het liefst zoveel mogelijk vliegen in één klap sla, heb ik besloten om de prijsjes zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor jullie. En bedenk dan ook nog eens: hoe meer items je koopt, hoe voordeliger je uit bent met de verzendkosten. 
Uiteraard wil ik zoveel mogelijk geld bij elkaar verdienen wat (op de verzendkosten na) volledig naar het Ronald McDonald Kinderfonds zal gaan! Daarom is het dus ook mogelijk om meer te bieden op een item dan de vraagprijs. 

Dus ik zou zeggen shop lekker rond, spread the word over deze 'actie' en wie weet spreek ik je op mijn verkoop account.

Dit helpt ook!

Mocht er nu niet voor je tussen zitten aan spulletjes, maar je wilt toch een beetje helpen? Doneer dan hier je bijdrage aan het Kinderfonds. Dat zou echt super tof zijn!

Alvast onwijs bedankt voor je aandacht en wie weet spreken we elkaar...

#nospon #DoGood
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts