Vlog 2 #NoMoreSpending challenge

Woohoo de laatste drie weken van mijn #NoMoreSpending challenge gaat bijna in! 

Ik merk wel dat ik hier en daar langzaam wat moeite begin te krijgen met het niet willekeurig kopen van onzin spullen. Shoplogs kijken op YouTube werkt daarin niet bevorderend...

Maar aan de andere kant ben ik de afgelopen weken onwijs verwend met gekregen producten voor mijn blog. Super leuk, want dan kan ik weer 'The good stuff' delen met jullie.

Bezuinigen

Zo min mogelijk besparen op kleding, (luxe) verzorging en dingen voor de leuk, lukt me prima. Bezuinigen op boodschappen wat minder. Wanneer ik een week goed bezig ben, merk ik dat ik die schade de week erna wel weer inhaal omdat ik dan net de wat duurdere producten nodig heb. Denk aan vlees ed. Wel probeer ik inmiddels wat beter in mijn koelkast te kijken wat ik nog aan vers etenswaar heb liggen en daar pas ik dan mijn menu op aan. Op die manier hoef ik minder weg te gooien, of in mijn geval: uit te delen aan familie.

       #nospon
Liefs Stefanie      
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts