Februari shoplog tijdens #LessSpend2018 challenge

Onze rekening is weer lekker aangevuld met het salaris en dat betekent dat mijn tweede maand van mijn #LessSpend2018 challenge er weer op zit. Wil je meer details over mijn 'regels' over deze challenge? Lees ze dan hier

Kort samengevat, ik wil bewuster omgaan van mijn aankopen en tegelijkertijd sparen voor 'echt' leuke dingen. Dit doe ik door middel van mijn budget voor fashion, beauty en hebbedingetjes sterk te beperken dit jaar. 


Opvallend

Voor dat ik deze shoplog video ging opnemen, ben ik gaan inventariseren wat ik afgelopen maand allemaal heb gekocht en heb gekregen. Dat is in beide gevallen veel! 

Vooral ook wat betreft mijn aankopen voor zowel mijzelf als mijn zoontje. Ik schrik er van wat ik uiteindelijk allemaal in een maand nog koop aan producten. Dat is deels ook de schuld van de extra 50% actie op de sale van C&A en Wibra. Ik ben echt een softie voor zulke aanbieding acties. 
De uitgaven zijn hierdoor (gelukkig) niet hoog, maar ik vind toch dat ik nog te veel wil hebben.

Wat me deze maand ook erg is opgevallen, is dat ik wel heel veel in mijn hoofd bezig ben met deze challenge. Te veel! 

Continu ben ik overwegingen aan het maken om iets wel of niet te kopen, surf ik het internet af om te kijken of een aanbieding daadwerkelijk wel een aanbieding is. Of check ik of ergens  nog wel dat blouse/vestje/topje/... in de juiste maat is te bemachtigen voor weinig. 
Dat obsessieve gedrag gaan we komende maand eens de kop indrukken! Ik zie het nu maar even af afkickverschijnselen...

Ondanks dat de besparing op de boodschappen nog als onmogelijk lijkt, ben ik tevreden genoeg met het eindresultaat van de uitgaven, beter kan ik zeggen de bedragen die in de spaarpot zijn gegaan. Zal het me lukken om komende maand eens echt nul fashion items te shoppen voor mijzelf? 

Hoeveel fashion items heb jij afgelopen maand gekocht voor jezelf?


#gekochtengekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts