Maart shoplog tijdens #LessSpend2018 challenge

Elke maand laat ik je doormiddel van een shoplog video zien wat ik allemaal kocht tijdens mijn #LessSpend2018 challenge.
Het doel is om dit jaar bewuster om te gaan met mijn uitgaven en dus alleen te kopen wat ik daadwerkelijk nodig heb of onwijs leuk vind. De afgelopen maand vind ik dat tot dusver het beste geslaagd is. Ik wil naar een punt toe waarin ik gewoon echt even niets hoef te kopen zonder dat het me al te veel moeite kost of ik ernstige afkickverschijnselen krijg. We shall see.. 

Daarnaast ben ik ook al een paar weken bezig met de Minimalisme challenge. In een maand tijd afstand doen van 500(!) items. Nou, dat is stiekem best veel kan ik je vertellen. Maar ook hierin mag ik niet klagen over hoe het tot dusver gaat. Over een paar weken zal ik daarover een blogje schrijven van mijn mee en tegenvallers en of ik inderdaad de challenge heb behaald.

Voor nu wens ik je veel kijkplezier met de derde video van mijn #LessSpend2018 challenge!


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts