APRIL SHOPLOG TIJDENS #LESSSPEND2018 CHALLENGE

De maand begon zo goed! Totdat die zomervakantie officieel geboekt was. Tja, toen sloeg de summerproof koopgekte ook bij mij toe.
Dan nog mag ik totaal niet klagen over het eindresultaat. Voor mezelf heb ik amper iets gekocht in de maand april. Sterker nog, ik heb juist heel veel verkocht!

Maar voor mijn zoontje, daar had ik binnen no time weer veel (bruikbaars) voor gekocht. Vooral op gebied van fashion. Maar ook wat betreft speelgoed ben ik me niet super ingehouden. Daar moet ik dan wel bij vertellen dat bijna al deze items in de kast zijn beland. Waarom? Ik wil ze bewaren voor tijdens de vlucht en vakantie. Zodat hij dan genoeg vermaak heeft tijdens de reis en we hopelijk een zeer chille (eerste) vlucht met kind zullen ervaren. Ja, daar haal ik graag mijn trukendoos voor open!

Kijk gezellig mee naar de items die ik dus  afgelopen maand allemaal kocht. Wie weet zit er net dat ene bij waar je naar op zoek bent?

Crossbody bag AliExpress
Duplo dieren
3D auto voertuig stickers
Spijkerjasje
Dino trui
Neusstrips
Sneakersok dames
Handdoek Jeans Blauw
Drinkbeker
Foam stickers
Spelletjeskaarten
Jeans
Toiletverkleiner
Develab schoen artikel: 44169


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts