Mei shoplog tijdens de #LessSpend2018 challenge

Is het nou afgelopen maand onwijs goed gegaan of juist niet? 
Wat betreft mijn uitgaven wel, maar wat betreft het aantal spullen niet.

Tja, afgelopen maand was mijn verjaardag en dan krijg je een hoop! Om mijn minimalisme skills enigszins toe te passen heb ik (bij vraag) vooral gevraagd om spullen die ik ook echt nodig had en wilde. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten. En van de donaties kocht ik vooral vakantie gerelateerde spullen. 
Hebben jullie daar ook zo'n last van? Dat je met zonnig weer het liefst elk jurkje koopt dat je tegen komt in de winkel? Lastig om me zo te moeten beheersen. 

Al om al kan ik niet heel erg klagen over de hoeveelheid. Bovendien heb ik de afgelopen tijd ook ontzettend veel kleding en spullen weggedaan/verkocht. Dan mag er uiteraard wel wat nieuws voor terug komen. Mets als basisregel dat het me blij maakt en bij me past.

Daarnaast ben ik met een nieuw 'projectje' begonnen. Ik vertel je er aan het einde van de video wat meer over. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind! Laat het me zeker even weten!

Oh en zeer binnenkort komt er een leuke winactie aan in samenwerking met Ockyz Sweakers! So Stay tuned!#gekochtengekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts