Juni shoplog tijdens de #LessSpend2018 challenge

Wat een slechte maand was dit!
Mijn hemel, wat heb ik weer ontzettend veel gekocht! Zo'n challenge is niet te doen wanneer er nog eens de helft van sale artikelen afgaat. Maar goed, anders was het natuurlijk ook geen challenge.

Nee, deze maand kan ik niet echt trots zijn op mijn wilskracht. Ik shopte aardig wat kleding voor mijn zoontje en mijzelf. Ook kocht ik nog wast beautyproducten en last minute items voor op vakantie. 

Tja, ik kan er deze ronde niet veel meer over kwijt. Ook wat betreft onze uitgaven aan uitjes is royaal gegaan deze maand. Maar dat is juist een goed iets! Dat betekent quality time en herinneringen maken. Daar mag (tot op zekere hoogte) geen prijskaartje aan vastzitten.

Hoe gaat het met jouw challenge? Lukt het jou wel je te beheersen in zo'n sale periode?


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts