AUGUSTUS EUROKNALLER SHOPLOG TIJDENS DE #LESSSPEND2018 CHALLENGE

Hallo lieve mensen, er is weer een nieuwe maand aangebroken en zoals altijd kriebelt het bij mij altijd rond deze periode. Waarom? Na zo'n heerlijke vakantie voelt het altijd als een clean slate. Een nieuw begin! En daar horen ook altijd weer een portie nieuwe ideeën bij.
Zo is bijvoorbeeld mijn eerste idee om mijn toekomstige LessSpend2018 shoplog video's in een nieuw en ander jasje te gaan gieten. Dit omdat ik vooral bij het maken van de shoplog van afgelopen maand(en), ontzettend merkte dat het nogal achterhaald is als ik mijn aankopen van 3 a 4 weken geleden laat zien.

Die geweldige acties waar ik je over vertel zijn dan al afgelopen en dan heb jij er als kijker helemaal niets meer aan. En dat neemt de inhoud wel een beetje weg van deze video's en blijft er niet veel meer over dan een zeer oppervlakkige 'kijk eens wat ik kocht' video. Dat is niet de intentie van deze video's!

Dus ben ik op mijn HappyThingz Instagram account al aan het experimenteren geslagen met een nieuwe (vlog)vorm. Zodat jij als kijker op tijd(!) getipt wordt over een leuke actie waar ik tegenaan loop en misschien zelfs gebruik van maak. Wil je dat niet missen, volg me dan hier!

Waarschijnlijk plaats ik dan aan het einde van de maand een samenvatting video hier op mijn blog en YouTube kanaal. Misschien splits ik het zelfs op in week 1&2 en week 3&4. Beetje afhankelijk van de inhoudelijke waarde.

Goed, dat wilde ik even delen. Mocht je zelf nog een geniaal idee hebben, laat dan zeker van je horen. Voor nu nog de shoplog in het oude jasje.

Links van de items uit de stoplog:

C&A maxi dress bloem
H&M pyjama
C&A top panter print
Hema face powder
Kruidvat oogmade-up remover
C&A longsleeve shirt met beer
C&A zwarte pet


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts