September shoplog vlog tijdens #LessSpend2018 challenge


Na mijn laatste shoplog van vorige maand, had ik besloten het de maand erop eens in een ander vormpje te gieten. Dat heb ik gedaan met behulp van Insta Stories.


Voor wie mij al op Instagram volgt, heeft dan al (een deel) van de shoplog stories voorbij zien komen. Speciaal voor degene die me daar niet volgen of niet elke 24 uur inchecken voor een nieuwe story, heb ik een compilatie gemaakt van al deze clips met mijn aankopen of shoptips. Enjoy!


Hoewel het een beetje een chaotische video is geworden, vind ik 'm leuker en bovendien meer up to date wanneer je me ook op Instagram volgt. Want daar zul je dus als eerste zien en horen over mijn aankopen en toffe acties die je niet mag missen!

Laat me zeker ook even weten wat jij vindt van deze nieuwe vorm. Dat doe je super easy door een duimpje omhoog te geven op YouTube of laat een reactie achter!

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts