Oktober shoplog vlog tijdens #LessSpend2018 challenge

De #LessSpend2018 challenge komt al bijna tot een einde en dat is maar goed ook, want het maandelijks budget dat ik begin dit jaar heb opgesteld (50% minder dan het budget voorheen) voor o.a. verzorging en kleding voor mijzelf en zoonlief, begint al aardig op te raken!

Vorige maand liet ik je de shoplog al in vlog vorm zien omdat ik deze als eerste deelde op mijn Instagram Stories. Daar ben je dus als eerste op de hoogte van leuke aanbiedingen en dus ook mijn aankopen. En vandaag dus weer de compilatie.

Have fun watching en wie weet zie ik je voor die tijd al op IG!Links naar aankopen die ik online kon vinden. Prijzen online variëren met die van de winkel.
Motor trui
Tractor trui
Schoudertas
High waist skinny jeans
Slips en boxershorts
Hemden
Longsleeve shirt
Blauwe blouse
Oranje ruiten blouse
Beige broek
Groene broek


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts