De nieuwe zwemtas en wat neem ik mee?

Wie van jullie zit er eigenlijk op baby of peuterzwemles? Klinkt dit dan herkenbaar?: een hoop spullen mee willen nemen, die net niet in de tas passen? Met als resultaat dat je uiteindelijk nog met een extra shopper op pad bent naast je reguliere zwemtas??? Nou dat is hier wél het geval! En ik was er wel een beetje klaar mee met al dat gezeul.

Zo hier en daar was ik al wat aan het rond neuzen naar een grotere sporttas waarin tenminste met gemak alles in past.
Per toeval liep ik tegen mijn nieuwe zwemtas/sporttas/reistas aan en ik was opslag verliefd. Vooral de kleur vind ik geweldig! Gelukkig biedt de tas me nog veel meer en dat zal ik je kort laten zien in de video van vandaag.

Uiteraard laat ik je ook zien wat wij nu meenemen naar een zwemles of zwemuitje.

De items

Mocht je ook verliefd zijn geworden op deze prachtige Apex Duffel Bag van The North Face?
Hij is bij Bever te bestellen in drie verschillende kleuren!
Review over de Etos Woezel & Pip zwemluiers en de Zwitsal luiers lees je hier
En de video review over de antislip zwemsokjes vind je hier.
#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts