Traktatie inspiratie voor een peuter

Als het aankomt op traktaties, is er stiekem best een battle gaande onder de moeders :p. Ik laat me daar (nog) niet door gek maken. Hoewel het internet vol staat met heel veel leuke creatieve (on)gezonde  creaties, had ik nog niet de behoefte om het mezelf heel moeilijk te maken dit jaar.

Bovendien worden de traktaties op de speelinloop uitgedeeld tijdens het fruit momentje (dat al verzorgd wordt door de leidsters). Waarom dan in hemelsnaam bloed, zweet en tranen investeren in een super creative snack waar je toch niet de waardering voor krijgt.

(on)verantwoord

Ook ben ik niet zo'n voorstander om maar een bulk ongezonde snacks uit te delen en maakte ik er een  zomer speelgoed goodiebag van.
Bij de Zeeman kocht ik de unisex tasjes om de cadeautjes in te doen. Wat betreft de inhoud heb ik wel een jongens en meisje variant gemaakt. Allemaal kregen ze hetzelfde, maar wel heb ik rekening gehouden met de kleuren. En gezien het seizoen een summer edition. Buitenspelen doet volgens mij elk kind maar al te graag, bovendien staat de vakantie al weer op de stoep.


Inside the bag

Dit zat er allemaal in de zomer speelgoed goodiebag:
-Bellenblaas (verkrijgbaar bij: Kruidvat, Action)
-Stoepkrijt (verkrijgbaar bij: Action, Hema)
-Stempel (verkrijgbaar bij: Hema)
-Rozijntjes (verkrijgbaar bij: Supermarkt)
-Velletje stickers (Verkrijgbaar bij Witte boekenmarkt, Action, Hema)

Wat voor soort traktaties laat jij je kindje uitdelen?

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts