Waarom ik alleen nog maar 1+1 producten koop

Groot fan ben ik van 1+1 acties! Eigenlijk koop ik zelden nog verzorgings producten die niet in zo'n fijne actie zitten. Acties zoals '2de voor de helft' of '2de product 1 euro' doe ik het niet meer voor.

Wanneer ik een product op korte termijn nodig heb, noteer ik dat in mijn telefoon. Kom ik een product niet tegen in de folder dan check ik altijd even Voordeelmuis.nl.  

Afgelopen weekend had Kruidvat een fijne 1+1 actie op A-merk vitamines, mineralen en supplementen. Ik keek al uit naar deze fijne aanbieding en daarom heb ik 4(!) flesjes Davitamon druppels ingeslagen. Uiteraard de houdbaarheidsdatum gecheckt 😉.
Mocht je producten, waarvan je weet dat je ze toch nodig hebt, in een 1+1 of 2+2 actie zien? Dan zou ik hamsteren. Zijn 4 conditioners of deo's te veel voor je? Shop dan samen met je vriendin, partner of mama. Split je aankoop, want dat is helemaal win/win! 

Voor mij zijn er echt veel merken die ik sowieso nooit zou kopen zonder de +1 actie. Denk aan: Nivea, Andrelon, Neutral, vitamines, zwitsal, pampers, Rimmel, Max Factor, Prodent, Elmex, Wella, Odorex enz enz. Deze producten zijn bijna wekelijks wel bij een drogisterij of supermarkt in de aanbieding. Ook al zou ik maar één tube of fles van bijvoorbeeld bovenstaande merken nodig hebben, ik ben toch gek als ik er de volle prijs voor ga in winkel A terwijl ze bij winkel B in de (1+1) actie zitten!#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts