Nieuwe Extreme Flex schoentjes van Schoesme


Dat ze als kool groeien dat heb ik nu na ruim ander half jaar wel door. Toen we Uk's eerste schoentjes kochten, kregen we al de info mee dat we na een kleine 2 a 3 maanden al weer toe zouden zijn aan een nieuw setje schoenen. En inderdaad, drie maanden later was er duidelijk behoefte aan een groter maat.


Deze keer was de zoektocht naar schoentjes een stuk makkelijker. Al voorafgaande wist ik dat ik wederom voor kwaliteit wilde gaan en omdat het eerste schoentje van Shoesme zo goed was bevallen, wilde ik wederom voor dit merk gaan. Dan ben ik misschien een beetje meer euro's kwijt dan wanneer ik wat bij een Primark koop, maar kan ik met een gerust hart blijven genieten van zijn schattige loopjes, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over zijn voet ontwikkeling. 

Shoesme it is, en dan wordt de keuze (gelukkig) al een beetje beperkt. Helemaal als je persé veter en de Extreme Flex schoentjes wilt. We hebben weer een mooi exemplaar kunnen bemachtigen en dat in de sale een tijdje terug.

Deze middenbruin kleur is makkelijk te combineren met elke outfit en de zool is dus extra flexibel. Wat natuurlijk harstikke fijn meebuigt met zijn voetje tijdens zijn loop en ren momentjes. Dat de zool zo flexibel is, is ook een voordeel wanneer je kindje nog veel op de grond zit en speelt. De schoentjes buigen fijn met zijn voetje mee.
Misschien kun je deze (winter) collectie nog super voordelig scoren bij een betere schoenenwinkel bij jou in de buurt. Dit schoentje kun je hier namelijk al scoren voor 39 euro! Of kijk even in de sale van Shoesme zelf voor andere leuke sale schoentjes.

De nieuwe (zomer)collectie is inmiddels ook al uit, daar ga ik binnenkort maar eens in rondneuzen wat ik leuk vind voor de zomer. En zal ik mijn favorieten weer met je delen. Benieuwd welke maat mijn zoontje dan al weer heeft...

Ben jij merkvast met de schoentjes voor je kleintje, of koop je gewoon wat je leuk vind?


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts