Action shoplog en 7(!) Privéwinkel tips!


Nou, dat was nog aardig haasten! 20 minuten krijg je momenteel om bij de Action te shoppen waarvan er na 15 minuten al een omroep plaatst vindt om je naar de kassa te gaan verplaatsen...
Ja het was lekker om weer eens in een Action rond te lopen, maar echt tijd om te neuzen was er voor mij met mijn veel te lange boodschappenlijst niet bij. 

Des al niet te min ben ik goed genoeg geslaagd en heb ik er een korte shoplog video gemaakt.


Winkeltips!

Sta je op het punt ook een rondje te maken bij een Action (of andere winkel in de buurt)
Hieronder een aantal tip voordat je gaat winkelen!

  1. Maak een shoppinglist. Doe dit eventueel online door alles in je favorieten te zetten. Op die manier kun je ook gemakkelijk aan het personeel vragen waar dat ene product ligt.
  2. Kies een winkel waar je goed de weg weet.
  3. Kom op tijd, dan mag je als één van de eerste de winkel in.
  4. Kies een ander gangpad. Ik merkte dat iedereen braaf achter elkaar het zelfde gangpad nam. NIET DOEN! Als je daar überhaubt moet zijn, pak dat gangpad of rek dan op een later moment wanneer daar geen file staat.
  5. Shop waar je voor kwam, laat je niet te lang afleiden op de deco afdeling of aanbiedingbakken.
  6. Wanneer er wordt gevraagd richting de kassa te gaan, check dan je omgeving. Gingen er nog zes mensen met je naar binnen? Dan sta je dure winkelminuten te verdoen door te wachten op elkaar in de rij bij de kassa. Minuten die je nog heel goed kunt gebruiken om wel de juiste maat sokken mee te nemen of toch nog wat rollen cadeaupapier in je karretje te dumpen, omdat die altijd wel van pas komen.
  7. Mocht je nu echt veel nodig hebben, dan raad ik je aan je winkel moment te combineren met een Click&Collect bestelling. Heb je meteen wat meer rust om lekker te neuzen bij bijvoorbeeld de Paasspulletjes ;). 


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts