Helium tank Action | SHOPTIPhelium tank action
Misschien heb je 'm al gespot tijdens je bezoek bij Action: De helium tank. Voor nog geen 18 euro heb je een tank om 30 (latex)ballonnen met helium te vullen. En het werkt super easy! 
In de doos vind je de tank en een opzetstukje. Daar schuif je de ballon op. Je zet het kraantje open en buigt het opzetstuk naar boven zodat de ballon gevuld wordt met helium. Dat is alles!
Via AliExpress.com kocht ik spotgoedkoop wat folieballonnen. Maar je kunt met de helium tank ook de 'gewone' latex ballonnen mee vullen. Die zullen dan helaas niet zo lang 'zweven' als een folieballon. Zo mag je er bij een folieballon vanuit gaan dat deze een week blijft zweven en een latex ballon (afhankelijk van de grootte) zal dat zo'n  6 tot 12 uur zijn.
Super leuk om je huis of trouwlocatie mee te versieren bij een feestje. Ikzelf gebruik momenteel folieballonnen gevuld met helium ook als een extraatje bij het geven van een 'gewone'cadeaukaart. Dat vind ik altijd een beetje suf om te geven, alleen een kaart of gevulde enveloppe. Dus ik hing ik het cadeautje onder aan een Emoji ballon voor dat extra vrolijke effect. Succes gegarandeerd!

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts