Zijn nieuwe bed | SHOPLOG

Alaska kidsmill babypark mat wit

Sta je op het punt een groter bed aan te schaffen voor je kleintje? Dan heb je misschien wat aan deze tips die ik vorige week deelde op mijn blog. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Bovendien ben ik er volledig van overtuigd hoe waardevol de tips zijn waarbij je je kleintje betrekt in het hele proces. Van het uitzoeken van een groter bed, de montage en het eerste slaapje in een nieuw en groter bed. 

Omdat ik niet wilde dat de video te lang werd had ik besloten om van de shoplog een aparte video te maken. Vandaag is het tijd om je te laten zien welke items wij als ouders allemaal shopte voor onze kleine man en waarom. Wij zijn als ouders best wel van het uitzoek en vergelijk werk, voor ons zijn items als de lattenbodem en matras dan niet zomaar snelle aankoopjes. Ook hebben we toekomstgericht gekocht en daardoor alvast wat meer geïnvesteerd. 

Het is voor elke ouder heel persoonlijk wat je belangrijk vind in een matras en lattenbodem voor je kindje. Bovendien speelt budget hier vaak ook een rol in. Je kunt heel veel informatie vinden op het internet, laat je ook zeker informeren in (verschillende) winkels en vraag eens rond aan andere ouders, waar hebben hun naar gekeken en waarom? Goed, tijd voor de shoplog, wie weet zit er iets voor je bij :).


Hieronder vind je de directe links naar de items.


Alaska bed (mat) Kidsmill - BabyPark
Alaska bedhek (mat) Kidsmill - BabyPark
Comfort lattenbodem - BabyPark
ABZ HR40 koudschuimmatras - Babyhuis Casita
'RÖDTOPPA' vier seizoenen dekbed - IKEA
'GÖKÄRT' Molton matrasbeschermer - IKEA
'ULLVIDE' hoeslaken - IKEA
Polydaun Kinderhoofdkussen Charly - Babypark
'JLUDLIG' dekbedovertrek voertuigen - IKEA
'Klaartje' dekbedovertrek - Leen Bakker
'KNORRIG' knuffel varken - IKEA
'VANDRING HARE' knuffel haas - IKEA

Hoe oud was jouw kleintje toen je de overstap maakte van ledikantje naar een groter bed?#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts