Uk zijn gekregen eerste verjaardagscadeau'sEen top eerste verjaardag was het! Hij kan het nog niet uitspreken, maar ik schat zo in dat hij het ook zo zou omschrijven. En natuurlijk veel te veel verwend door al die Opa's, Oma's, Ooms en Tantes he…

Vandaag een artikeltje om je te inspireren met cadeautips voor de verjaardag van je eigen dreumes of om cadeau te geven mocht je zelf naar een eerste verjaardag van je neefje of nichtje gaan…
Je zou misschien denken dat waterspeeltjes seizoen verbonden cadeautjes zijn... Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Want leuke badboekjes zijn niet alleen leuk voor in het (kinder)bad, ze zijn ook leuk en handig om mee te nemen naar zee of het zwembad. Datzelfde geldt natuurlijk voor strandbal. En zwembandjes kun je niet genoeg hebben vertelde mijn buurvrouw laatst met twee grote kids. 
Boekjes en kinderliedjes zijn altijd een goed idee. Vooral de dikke kartonnen boekjes die ze zelf kunnen bladeren vallen goed in de smaak. De kleine kan er zelf mee spelen en er kan eigenlijk niets aan kapot. Win win.
Mijn zoontje houdt erg van muziek. Lekker waggelen op de hit van Justin Timberlake maar nog liever hard aan de snaren trekken van papa's (dure)gitaar wanneer hij zit te spelen. Logisch dus dat hij zijn eigen kindergitaar kreeg. Bewust gekozen om niet zo'n plastic felgekleurd onrealistisch kinderding te geven. Dit gitaartje klinkt nog erg goed en wij als ouders hoeven niet meer met onze tenen bij elkaar te krimpen wanneer er een handje onder de yoghurt richting de gitaar grijpt.
Natuurlijk hoort een dreumes ook speelgoed te krijgen. De Toet Toet Kiepwagen is favoriet om dat hij met deze VTech autootjes al bekend is. De opblaasbare goal is vooral leuk voor papa. Die kan niet wachten tot de kleine iets bewuster de bal kan weggooien. Echt voetballen zal nog wel even duren. Het Jokie druklampje is niet echt speelgoed, al laat ik uk (bijna) overal mee spelen wat hij leuk vind.
Een plekje om lekker zijn eigen knabbeltje te eten. Het zal nog even duren voordat hij zelfstandig in de stoel kan kruipen en daadwerkelijk blijft zitten. Maar voor hetzelfde geldt doet ie het volgende week. Ze kunnen zo snel weer nieuwe dingen...
Kleertjes zijn wat mij betreft altijd welkom. Ze knoeien zoveel met hun eten of willen nog wel eens onverwachts voor fontein spelen… Kleding geven blijft denk ik wel altijd een gok. Informeer daarom altijd even naar de maat en bewaar de bon. Kleding blijft natuurlijk altijd heel persoonlijk! Niet iedereen staat daar voor open. Maar ik verwacht dat je daar de ouders wel goed genoeg voor kent. Zo niet, dan kiezen of je de gok wel of niet neemt. 
Lopen achter de babywalker vind uk fantastisch. En dus leek ons een loopfietsje een leuk cadeau idee voor hem. Hij zal nog even moeten leren dat hij nu mag blijven zitten tijdens het stappen. Maar ik weet zeker dat hij daar deze zomer al veel plezier aan gaat beleven.
En dat geldt ook voor deze baby- en peuterschommel. Uk vindt het nu geweldig als we met hem zwieren en draaien. Ik verwacht dat hij de beweging van een schommel ook erg leuk zal gaan vinden. Wie vindt schommelen nu niet leuk? We moeten 'm nog opbouwen maar dan hoop ik op hysterisch leuk beeldmateriaal wanneer we een camera op zijn snoet zetten als hij er in mag.       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2015 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts