Altijd pret met Jokie en Jet

Al in een vroeg stadium liet ik mijn baby kennis maken met Jokie en Jet. Ik verwacht dat de Brabanders en zeker de Efteling liefhebbers weten over wie ik het heb.

Jokie is de mascotte van attractie Festival Carnaval en Jet is een vrolijk vogeltje. Samen reizen de twee vrienden in een luchtballon de wereld rond en komen elke aflevering weer terecht in een nieuw avontuur.

Wat ik zelf zo leuk vind aan de Jokie en Jet filmpjes:
- Max. lengte van 5 minuten. Wat fijn is, want die kleintjes kunnen nog niet zo lang de aandacht erbij houden.
- Rustig en simpel. Daardoor wordt je kleintje niet te veel afgeleid door alle kleine animatie details in het filmpje en kan ook echt het verhaaltje volgen.
- Voice over. één iemand verteld het verhaaltje van Jokie en Jet. Zo nu en dan maken Jokie en Jet zelf ook wat reactie geluiden zoals lachen, tjierpen en natuurlijk knijpen in Jokie's grote rode toeter neus.

Is je kleintje wat ouder, dan zijn ook de leer video's erg leuk om te kijken. Zo komen onderwerpen als lichaamsdelen, tellen, kleuren en vormen aan bod.
Vind je al dat stil zitten maar niets voor je kleintje? Er zijn ook vijf hele leuke muziekclipjes te vinden. Dus genoeg reden om samen lekker te dansen.

Je kunt een groot deel van alle filmpjes bekijken op YouTube (zoals ik ze hier aan jullie presenteer). Maar zijn ook te koop op DVD bij Bol.com (vier delen). Het gaat dan wel om de reisverhalen niet de liedjes of leer filmpjes.


De linkjes nog even op een rij:

Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts