Minimalisme toepassen in je leven


Heb ik me even een mooi nieuw project gegeven voor 2017. De komende tijd ga ik op verschillende onderwerpen minimalisme toepassen.

Minimalisme is: Klik Hier!

Geinspireerd door de video van Marielle (gekopmakeup.nl) , begon het allemaal wel te kriebelen bij mij. Dit is precies de minste die ik nodig heb. Opruimen en uitzoeken van spullen vind ik al een heerlijke therapeutische bezigheid, maar in de meeste gevallen gaat het meer om verplaatsing van spullen dat dat ik daadwerkelijk afstand doe van mijn spullen. Dat laatste is nog wel een puntje hoor. Ik vind het moeilijk om bruikbare en soms zelfs nieuwe spullen zo maar weg te doen. Dus heb ik mezelf een paar regels opgelegt in dit hele traject die ik in de video bespreek.
Wie weet inspireert het jou ook wel om eens met een selectiever oog naar je spulletjes te kijken. Met regelmaat zul je de komende tijd op HappyThingz.nl een minimalisme/opruim video vinden. Laat vooral weten hoe het bij jou is gegaan!

Op naar een vrij, opgeruimd en rustig 2017! :).       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts