Sokken maken de man!

Sokken zijn niet meer alleen een functioneel item, nee sokken mogen gezien worden! Of dat dit nu op het werk, in de sportschool of gewoon comfy thuis is! Wanneer die mooie veterschoen of hippe sneaker uit gaat, wil je als vrouw niet tegen zo'n saai, pluizig en misschien zelfs kapotte sok aan de voet van je partner aan kijken. 

Ja, kleren maken de man, maar als de sokken onder dat mooie pak afgewassen en vaal van kleur zijn, dan sla je toch echt wel even de plank mis. Als vrouw trek je toch ook geen panty vol met ladders aan!

En ik weet dat sokken vaak als een cliché ik-weet-niet-wat-ik-je-moet-geven cadeau worden gezien. Daar ben ik zelf ook wel eens schuldig aan geweest... 

Maar vanaf nu dat hoeft nu niet meer. Want bij Hemd Voor Hem hebben ze een mooi assortiment aan herensokken van o.a. Falke en Burlington. Ik garandeer je dat je hier echt wel iets kunt vinden waar hij blij van wordt! De sokken die ik het leukste vind heb ik op een rijtje gezet voor je. En vergeet niet mee te doen met de winactie!

De traditionele ruit sokken kennen we allemaal wel. En zijn altijd een goede keuze wanneer je het mij vraagt, maar hoe leuk is de wat gepimpte variant! Ook leuk voor jezelf!
Misschien is je partner toch meer van de 'veilige' sok? Ook dan is er genoeg te vinden in deze webshop. Kijk maar.

En hoe leuk zijn deze comfy thuissokken! Uiteraard met antislip zool.
Wat bovendien elke man verplicht in zijn sokkenlade moet hebben liggen, zijn de sneaker of invisible sokken. Want wat is er minder aantrekkelijk dan een man in korte broek en dan een lange sok die uit zijn schoen komt. Oh of nog erger een opgerolde sok!
Het vinden van deze webshop komt mij goed uit, de hele ironie is namelijk dat mijn vader binnenkort jarig is en als cadeau sokken heeft gevraagd! Ik heb al wat leuks voor hem gezien. En ik verwacht dat ik met een merk zoals Falke echt wel een kwaliteit sok in huis haal. Bevallen ze niet, dan heb ik 100 dagen gratis(!) retour recht. En de bezorging is trouwens ook gratis! Service, daar houd ik van.

Naast sokken kun je bij HemdVoorHem.nl ook terecht voor overhemden, truien, polo shirts, ondergoed, stropdassen, vrijetijdskleding en accessoires.

       
Liefs Stefanie      
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.
Dit artikel is in samenwerking met Hemdvoorhem.nl

Populaire posts