Het ultieme moederdagcadeau!

Papa's opgelet! Dit is het cadeau voor voor dé mama!
Uit ervaring kan ik melden dat de tijd voorbij vliegt met zo'n kleintje! Veel te snel worden ze groot. En voor je het weet ben je al die mijlpalen, leuke, kleine en eigenwijze momentjes aan het vergeten.
Met dit prachtige dagboek hoeft dat niet meer. Er is genoeg ruimte voor foto's en verhaaltjes. Elke pagina heeft zo zijn eigen inspirerende vraag. De één wat oppervlakkiger dan de ander. Maar allemaal de moeite waard om vast te leggen en om niet te vergeten.

Het idee van schrijfster Elma van Vliet achter dit dagboek is dat, wanneer je deze hebt ingevuld, je het boek (later) cadeau geeft aan je kind. Maar zelf houden kan natuurlijk ook ;).
Ik weet zeker dat je daar je kind een dienst mee bewijst. Dan kan hij/zij later wanneer er kleinkinderen in het spel zijn, vergelijken hoe hij/zij was als kind. Iets wat ik nu zelf ook doe met het toenmalige GGD boekje waar mijn moeder al mijn mijlpalen in op schreef.
Dit boekje is dan wel even een stijlvolle variant.  
Bij het boekje zit een mooie boekenlegger met een zin wat ieders levensmotto zou moeten zijn. Heb je een dochter dan shop je hier de roze variant. Wanneer je net als ik zo enthousiast wordt van dit concept, neus dan zeker even door de hele collectie invul boeken van Elma van Vliet. 
Happy Mothersday!

       #Nospon
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts