Me, me, Me-Time

Niet zo heel vaak komt het voor, of neem ik er eigenlijk de tijd voor: Me-Time.
Die zeldzame keren dat ik het dan wel doe dan zien ze er als volgt uit.

Allereerst maak ik mijn gezicht clean. En dat doe ik met de fijnste low budget watjes van Kruidvat. Die bespreken ik met deze fijne Biosource toner van Biotherm en ook die laatste oog-makeup restjes verwijder ik nog snel met deze Cien oog make-up remover.
Allereerst neem ik een uitgebreide douche. Dat houdt in: lekker scrubben met deze heerlijk romig ruikende Nivea creme peeling. En heb ik zin in wat frissers, kies ik de Lime en Mint showergel van Etos met een scrubhandschoen.

Mijn haren was ik twee(!) keer met deze shampoo van American Crew en het verwijderen van mijn ongewenste haartjes doe ik met een douchegel en deze geweldig fijne wegwerp scheermesje van Albert Heijn. Ik gebruik ze al zolang ik me kan herinneren!
Na het afdrogen trek breng ik eventueel een bodylotion aan. Ik vind dat om de een of andere reden altijd een verschikkelijke stap en sla die dus meestal over. Gebruik ik het wel en zit het er eenmaal op, merk ik dat mijn lichaam het erg waardeert.

Ik glij mezelf in een comfy baggy broek en top, bind ik mijn haren in een handdoek op mijn hoofd, plaatst ik wat watjes met heet water op mijn neus om mijn poriĆ«n te openen en plaatst een neusporie strip van Kruidvat om alles eens grondig te reinigen. Daarna breng ik een Wella Balance Scalp haarmasker en de Bodyshop Himalayan Charcoal gezichtsmasker aan.
Vervolgens is het verplicht chillen omdat alles tenslotte moet intrekken! En dat doe ik graag languit op bed met een aflevering van The Crown of Haters Back off voor wat luchtigers.

Halverwege de aflevering  pauzeer ik deze om mijn haarmasker en gezichtmasker te verwijderen. Sluit ik mijn porien weer met de Biosource toner van Biotherm.

Aangezien ik nu mijn gezicht weer kan bewegen na dat kleimasker. Ren ik even naar beneden voor wat lekkers. En ja dat is dat het liefst een blikje Coca Cola en een pak Lu Pims koekjes :).
Ik breng nog een dagcreme aan. Op het moment ben ik de Idealia van Vichy aan het testen. Als ik heel veel zin en tijd heb, wat negen van de tien keer niet het geval is omdat er een klein schattig jongetje zich elk moment kan melden uit zijn middagdutje, wil ik ook nog wel een nagellak sessie in mijn Me-Time momentje frotten. Maar omdat dit allemaal precisiewerk is en het zijn droogtijd nodig heeft komt dat er eigenlijk niet zo van en blijft het bij een nagelriem behandelingetje. Momenteel met deze Nail repairing Oil van essence, omdat ik die ook uitgebreid aan het testen ben.

Wat mag er bij jouw Me-Time moment absoluut niet ontbreken?


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts