Belachelijk veel verjaardagcadeautjes voor een peuter | SHOPTIP

Eerder deze week heb je al kunnen zien hoe ik bezig ben geweest met de voorbereiding van Uk's tweede verjaardag. Vandaag laat ik je alle(!) gekregen cadeautjes zien! Hij is weer onwijs verwend!

Het doel van dit artikeltje is om je te inspireren. Misschien heb je zelf binnenkort een verjaardag van een peuter en heb je (nog) geen idee hebben wat je cadeau kunt doen. Hopelijk hierna wel :).

(Als ik weet waar het te koop is dan zal ik dat er bij vermelden.)

Stoer

Een super leuk betaalbaar drumstel (Intertoys) dat al een beetje extra versierd is met stickers door Uk. De loopmotor (Intertoys) is wat mij betreft de meest stoere die er is. Uiteraard ook verkrijgbaar in een vrolijk meisjes uitvoering. En een zacht stoffen (voet)bal van Frozen. 

Lezen

Nieuw leesvoer voor mama, uh ik bedoel Uk (Boekhandel). Wanneer je zeven keer per dag dezelfde boeken voor mag lezen en je de teksten uit je hoofd kent, is het wel fijn om weer wat nieuws te hebben. Hoe leuk is de wat meer uitdagende puzzel met dieren (HEMA). 
Je ontkomt er niet aan, een jongen krijgt nu eenmaal auto's! En veel ook! 
Hij kreeg een graafmachine (Intertoys). Een houten transportwagen. Een Duplo tractor (Intertoys), Duplo diertjes (Intertoys), een houten schoolbus (DAF museum), Fun Bricks brandweerwagen (Intertoys) en nog een transportwagen met kleine auto's (Intertoys).

Creatief

Om de creativiteit te stimuleren is knutselmateriaal ook altijd een goede keuze. Hij kreeg onder andere een Dino suncatcher (Intertoys). De stiften, knutselpapier en Dory boekje komen van Action.

Fashion en accessoires

Hoewel kleding cadeau geven snel een situatie op kan leveren om een bonnetje te vragen omdat de maat niet goed is, of je er je kind echt niet in wilt laten rondlopen... Is het bij ons gelukkig een succes. Zo kreeg hij een hele Minions set bestaande uit een badjas, pyjama en ondergoed setje (Action). Hij kreeg ook hele leuke zomerse shirts en shorts (o.a. C&A en Jola Mode).
Ik vind bescherming tegen de zon heel erg belangrijk bij kleine kindjes. Daarom ben ik ook erg blij met deze neutrale passen-bij-elke-outfit petten (H&M). En hoe stoer en eigenwijs is de Cars rugzak! (Action).

Buitenspeelgoed 

En zoals je ziet is er al goed gebruik van gemaakt nog voordat ik er een foto van kon maken. Een grote kiepwagen (Action), een lekker verkoelende watertafel in bootvorm (Action), stoepkrijt 50 stuks, genoeg voor de rest van zijn leven (HEMA) en een emoji skippybal.

Zo, meneertje kan wel weer even vooruit tot de Kerst ;). En jij hebt inmiddels vast genoeg inspiratie opgedaan voor cadeauideeen voor een peuter, lijkt me. Mocht je er toch nog niet uit zijn, dan zijn cadeaukaarten ook altijd een prima alternatief om te geven. Die en donaties voor Uk's toekomstige grotere bed hebben ook wij met veel dank in ontvangst genomen.

Om te voorkomen dat een kindje dubbel speelgoed krijgt, adviseer ik je om eerst bij de ouders te informeren of ze zelf nog cadeautips hebben. Of draag ze zelf aan :).


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts