Dag dreumes, hallo peuter! Voorbereidingen verjaardag | VLOG


De dag dat mijn dreumes een peuter wordt is aangebroken. Wat gaat het snel en is het toch een waanzinnige verrijking van mijn leven, zo’n klein mannetje! 
Ik neem je mee in het hele voorbereidingsproces!

TO-DO LIJSTJE
Een goed geslaagd feestje organiseren begint met het maken van een to-do lijstje. Op deze manier houdt je overzicht en kom je niet voor verrassingen te staan!

UITNODIGING
Een uitnodiging is heel persoonlijk, maar gegarandeerd dat je online de perfecte match vind. Er is onwijs veel keus en bijna alles is mogelijk!

VERSIERING
Ga je voor een thema? Of houd je het net als ik nog even makkelijk? Bij Action kun je een hoop leuks vinden voor weinig. Of bestel leuke versiering op AliExpress.com. Vergeet dan niet op tijd met bestellen in verband met de soms lange verzendtijd!

TAART
Geen feest zonder taart! Hij moet iet alleen heel leuk zijn maar ook lekker.

CADEAUTJES
Inventariseer wat je kleintje al heeft aan speelgoed en ga op zoek naar het perfecte cadeau om te geven als ouders. Zie je (andere) leuke dingen? Onthoud dan waar het te koop is, dan kun je daar eventueel mensen mee tippen die je naar cadeautips vragen. Bovendien vind ik het erg fijn om speelgoed online, live in de winkel te kunnen checken op materiaal, afmetingen enzovoort.

LOKATIE
Afhankelijk van het seizoen, aantal gasten en budget. Wij vierden het bewust thuis zodat Uk zich letterlijk thuis voelt. Op deze manier verwacht ik dat het aantal prikkels enigszins beperkt blijft.

BDAY KROON
Altijd leuk om de jarige een echte birthday kroon te geven. Nog leuker om hem samen te maken!

KAART
Volgens mij heb ik al mijn eigen gekregen verjaardagskaarten nog. Uiteraard dat Uk er dus ook één krijgt van zijn papa en mama. Uiteraard met veel te veel tekst :).

BOODSCHAPPEN
Blijven mensen lunchen of dineren? Bedenk dan goed wat je allemaal nodig hebt. Voor ons was het een warme dag, dus genoeg drank was top prioriteit.

PARTY OUTFIT
Zowel voor de jarige als mijzelf scoorde ik een nieuwe outfit. Dat maakt de dag altijd nog iets specialer en feestelijker.

FOTO EN VIDEO 
Zorg dat alle accu vol zijn en je genoeg schijfruimte en poloraids klaar hebt liggen. 

PUNTJES OP DE I
Het is bijna zover! Nog even alle cadeau’s inpakken, de versiering alvast de avond van te voren ophangen. Stoelen, tafels, vorkjes en glazen alvast klaar zetten. Dat scheelt weer ‘gestres’ op de dag zelf. En dan vooral gaan genieten!

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts