Leuke mama sieraden en meer + winactie


Wanneer ik mijn ogen sluit zie ik ‘m meteen voor me. Het bedelarmbandje dat mijn moeder droeg met kinderkopjes waar onze naam en geboorte datum in waren gegraveerd. Als klein meisje zat ik altijd te frunniken aan haar pols en armbandje als ze deze droeg. 

Ik heb dat ‘soort’ armbandje altijd erg leuk gevonden. Sinds ik zelf moeder ben (of eigenlijk al tijdens de zwangerschap), loop ik al met het dilemma: tatoeage of toch maar zoiets als een naamketting of bedel van de naam van mijn zoontje…

Op de één of andere manier is sinds de komst van die kleine een “ik moet je altijd bij me dragen” drang ontstaan. Of moet ik misschien zeggen, gebleven aangezien je kindje al een prachtige negen maanden hebt mogen dragen… De gedachte om mijn kind altijd bij me te kunnen blijven dragen is nog even sterk als de eerste keer dat ik hier over dacht. Hoe dan ook die inkt gaat ‘m toch nooit worden, en dus kom ik al snel uit op sieraden.

Nu is er een webshop Names4Ever die heel wat van dit soort sieraden aanbied.
Hier vind je heel veel echte "mama sieraden".
(bedels ook in zilver verkrijgbaar)

Uiteraard hoef je niet persé mama te zijn om in deze webshop te shoppen. Hun aanbod is enorm! Denk bijvoorbeeld aan naamkettingen, ringen met gravering, barkettingen. Ik heb zelfs hangers en bedels gespot met een fotogravure! Wauw hoe mooi is dat!

Misschien ben je op zoek naar een sieraad om bijvoorbeeld een nabestaande te vereeuwigen of een leuke hanger voor jou en je geliefde of BFF? Dan zul je hier zeker kunnen slagen.
Zilver of juist goud? Met of zonder geboortesteen? Er gaat gegarandeerd iets zijn naar jouw wens.
(hangers ook in goud verkrijgbaar)

Heb je al een hanger of bedel in dit artikel gespot waar je enthousiast van werd? Dat is mooi. Want namens Names4Ever mag ik 25 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie! 

Kans maak je door een reactie achter te laten waarom jij wilt winnen. Uiteraard wordt het delen van de actiefoto op de Facebookpagina van HappyThingz enorm gewaardeerd :). Heel veel succes!

       
#HTAD
Liefs Stefanie 

     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts