Ik test 3 verschillende luiers


Vanaf dag één kreeg mijn zoontje Pampers om zijn billetjes heen. Wat een uitvinding trouwens, die afleesbare streep om te zien of er plas in zat!

Na een kleine drie maanden ben ik eens gaan switchen van luier merk. Zo heb ik verschillende eigen merken getest van o.a. Jumbo, Plus en Kruidvat. Die laatste was een blijvertje voor overdag.

Naarmate de nachten langer duurden, hebben we als ouders besloten om daar Pampers voor te blijven gebruiken. Hier hebben we net iets meer 'vertrouwen' in. Omdat je kleintje 's nachts de luiers langer aanheeft wilde we kwaliteit. En dus het beste van het beste. Dat is tot juli dit jaar uitstekend bevallen. Maar sinds die tijd gebruiken we voor de nacht de Woezel & Pip Luierbroekjes van Etos in maat 5. Overdag draagt hij trouwens nog steeds maat 4/4+.

Het leek me leuk en interessant om deze luiers eens te testen. Dus dat heb ik gedaan.
Ik teste:
Pampers vernieuwde Baby-Dry maat 4
Kruidvat Maxi 4
Woezel & pip luierbroekjes maat 5
Bij het zien van de luiers leken en voelen ze allemaal even dun. Wel wil ik even melden dat de vernieuwde Pampers Baby-Dry een stuk dunner voelen dan de voorganger. De Kruidvat luier voelt van de buitenkant het meest plastic achtig aan van de drie. 
En om te zien vind ik het design met Woezel en Pip het leukste van de drie.
Allemaal namen ze even snel het glaasje water (met siroop voor de kleur) op.
De Kruidvat luier voelde wel het langste nattig aan. Zeker ook wanneer je er druk op zette, was mijn hand daarvan het meest nat.
Natuurlijk kon ik het niet laten om de luiers ook even open te knippen. Zoals je ziet op de foto hieronder, wordt de plas van de vernieuwde Pampers Baby-Dry anders opgenomen dan voorheen en dus de andere twee luiers. Je ziet duidelijk drie banen wat er dus voor zorgt dat het de plas beter verdeeld wordt. En hierdoor zou je kindje meer bewegings vrijheid moeten ervaren. Helaas kan mijn zoontje daar nog geen antwoord op geven, dus neem ik het maar aan.
(Pampers Baby-Dry)
(Kruidvat Maxi 4)
(Woezel & pip luierbroekjes maat 5)

Met deze test merk je er niet veel van, maar wanneer je kleintje de luier draagt, merk je dat het niet zo'n hangluier word. En dat resulteert weer in meer bewegingsvrijheid.Heb jij de nieuwste Pampers en Woezel & Pip luiers al getest? Welke luier is jouw favoriet?

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2016 Happy Thingz. All Rights Reserved.Populaire posts