Develab schoenen voor mijn zoontje.

Sta jij als ouder er ook nog steeds zo geshockeerd bij wanneer je de prijs ziet van een kinderschoentje? Gelukkig hebben we de uitverkoop nog ;). Dan kun je voor een prima prijsje nog een leuk (extra) schoentje op de kop tikken voor je kleintje. Het moment om toe te slaan wanneer je het mij vraagt. Maar niet te veel, want die kleintjes zitten zo weer in een maatje groter voor dat je er erg in hebt.
Voor de zomer kocht ik een ontzettend toffe schoen van het Nederlandse merk Develab voor mijn zoontje. Voor mij was dit een nieuw merk om kennis mee te maken na de eerdere gekochte Shoesme schoentjes.

Na de zomervakantie merkte we dat zoonlief al weer behoefte had aan een maatje groter. In de sale kocht ik weer een Develab schoentje. Precies dezelfde die hij al had! Want hoewel ik graag wat meer geld neerleg voor een kwaliteit schoen voor mijn zoontje, vind ik bij lange na niet alle kinderschoenen mooi of gemakkelijk te combineren met zijn outfits. Deze zijn dat wel en daarom kochten we ze nogmaals, maar dan in een maatje groter.
develab schoen jongens
De schoentjes zijn van eerlijke basismaterialen zoals leer en suède, voelen niet zwaar en geven goeie ondersteuning aan de voetjes van je kindje. Ik kan maar één minpuntje benoemen en dat is dat de veters (van dit model) erg lang zijn. Zo lang dat ze bij met een dubbele strik nog voor een struikel scene konden zorgen. Deze heb ik daarom zelf maar even ingekort. Gezien het feit dat ik hetzelfde paar voor de tweede keer koop, wil wél aangeven hoe tevreden ik ben met dit design en merk! 

Voor mijn tweejarig zoontje kocht ik de afgelopen tijd nog meer (sale) kleding items. Aanstaande vrijdag zal hier een shoplog video van online komen. Als je deze niet wilt missen kun je jezelf natuurlijk alvast even abonneren op het HappyThingz.nl YouTube kanaal. Ik zie je dan!

#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts