Er komt een hoop leuks aan! + win

Hello guys! I'm back en ik heb er zin in! Jullie ook? 
Misschien bezoek je vandaag voor het eerst de HappyThingz.nl blog, in dat geval: Welkom! Leuk dat je er bent!Na een kleine offline break van mijn kant uit, kun je vanaf nu weer leuke artikelen en video's verwachten op mijn blog. Bovendien val je vandaag helemaal met je neus in de boter, jij maakt namelijk kans op één van de twee beautysetjes die ik verloot! Meer weten hoe je kans maakt? Bekijk dan snel de onderstaande video!

Aan mijn lieve (trouwe) volgers wil ik laten weten dat HappyThingz.nl dé plek blijft waar ik leuke dingen met jullie blijf delen. #SharingTheGoodStuff. 

Uiteraard met de onderwerpen die je al van me gewend bent zoals: moederschap, lifestyle, fashion en beauty. Aangevuld met mijn nieuwe interesses: minimalisme en voeding (nee, dit wordt geen foodblog😉). 

Het enige wat echt gaat veranderen is dat er (in eerste instantie nog) geen vaste dagen zullen zijn dat ik een artikel of video online plaats. Dus wil je er zeker van zijn dat je niets mist? Dan kun je me uiteraard volgen op Facebook, Instagram, Bloglovin' en YouTube
Tot snel!


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts