Klaar voor de herfst? Go!


Wat mij betreft issie nu wel voorbij, 

de zomer. Oké, officieel gaat de herfst pas op 21 september in maar ik merk dat ik er al weer klaar voor ben.

Zo heb ik mijn nageltjes al weer in een mooie wijnrode lak gezet, kocht ik wat leuke herfstdecoratie voor in huis, heb ik mijn dikke vesten en jassen al weer aan mijn garderobe toegevoegd, zijn alle tuinmeubels weer verstopt in de schuur voor volgend jaar en heb ik ontzettende nesteldrang!Mijn hemel, ben ik zwanger? 


Herfst valt niet zozeer onder mijn favo jaargetijde, op de prachtige oranje rood gekleurde bomen na dan. Maar het enige waar ik mee bezig ben in mijn hoofd (en mijn to-do lijstjes bevestigen dit) is opruimen, opruimen en opruimen! Ik kan niet wachten om op verschillende onderdelen weer rigoureus mijn minimalisme skills op toe te passen. Weg ermee!

Ik merk echt dat ik rond seizoensverandering hier altijd op zo'n lekkere ik-ga-er-tegenaan manier weer last van heb. Ben ik de enige of klinkt dit enigszins herkenbaar?Ik kan gewoon niet wachten 


op de dagen dat je weer gezellig de lampen en kaarsjes kunt laten branden. Je jezelf met een lekker grote mok thee verstopt in het hoekje van de bank onder een fleece deken. Uiteraard onder het genot van een boek of een leuke serie.

Allemaal van die lekkere knusse puntjes voor de komende seizoenen. Maar wanneer ik denk aan leuke dingen doen met en voor mijn peutertje, wordt het toch wel een ander verhaal. Uren buiten voetballen, naar de speeltuin gaan, kunstwerken krijten op de stoep of gewoon even naar de winkels wandelen in de regen klinkt niet zo uitnodigend. Daarom heb ik me alvast voorgenomen om flexibel met mijn tijd om te gaan. Of met het weer kan ik misschien beter zeggen. Zolang het droog is kun je al die leuke buitenactiviteiten gewoon blijven doen.
Verven, kijkdozen maken, metershoge torens bouwen en nog veel meer van zulke activiteiten kun je beter achter de hand houden als het echt slecht weer is en je 'gedwongen' binnen moet blijven.

Het voordeel dat mijn zoontje dit jaar weer groter en dus zelfstandiger is, is dat er nu een hoop meer leuke go-to activiteiten ontstaan. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn langer vol te houden en langer interessant. Conclusie, het komende seizoen is het doel: Het vinden van leuke (binnen en) buiten activiteiten! Of het nu gaat om betaalde uitje of eikels en dennenappels zoeken voor een mooi herfststukje... Ik ben er zin in!

Ben jij al een beetje herfst-ready?


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts