Popcorn klaar en hoofd uit

Oh boy, vanaf dinsdag 3 oktober is het weer gekluisterd voor de buis zitten bij FOX. Drie series waarvan het nieuwste seizoen er weer aan zit te komen. En de uitzending is vlak na de Amerikaanse zendtijd. Oftewel vers van de pers!


Empire

Zet je alarm op 21:00 uur en geniet van het vierde(!) seizoen van Empire!
Van deze muzikale Hip-Hopserie vind ik tot nu toe seizoen 1 dan ook veruit het beste. Inmiddels is het veel herhaling van dezelfde drama trucjes die we nu wel van Lucious Lyon kennen. Maar we nooit genoeg van kunnen krijgen! Een beetje GTST niveau is het (helaas) aan het worden. Des al niet te min een toffe serie met wat lekkere muziek en een hoog familiedrama gehalte. (herhaling op woensdag 4 oktober 22:50 uur)

Star

Meteen daarna volgt de eerste aflevering van het tweede Star seizoen.
Hiervan moet ik bekennen dat ik het nog nooit gezien heb. Mijn eerste indruk van de trailer: Een stel knappe meiden die ook kunnen zingen en hun best doen om zichzelf in de muziekindustrie op de kaart te zetten. De meiden doen me denken aan een hippe versie van The Supremes, of voor de jongeren onder ons, Dreamgirls. Hoe dan ook ga ik er tijdens mijn TV hang uurtjes even een meninkje over vormen. Want voor de volgende serie wil, nee, daarvoor MOET je opblijven! (herhaling op woensdag 4 oktober 23:45 uur)

This is us

Want als last but SO not least is het om 22:50 uur tijd voor het zo lang op gewachte tweede seizoen van This is us.
En deze serie lieve mensen, is er één zoals ik het nog nooit gezien heb. Het heeft een hoog drama gedeelte maar dan op die manier dat je eigenlijk bij elke aflevering er wel een doos tissues bij kunt gebruiken. Wel een serie met een laagje of zes meer dan wat je waarschijnlijk gewend bent. In de serie volg je een aantal mensen waarvan hun levens elkaar kruisen. In combinatie met de beelden van vroeger, dat het verhaal die extra emotionele laag geeft. Ik werd gek toen ik van deze serie het eerste seizoen, begin dit jaar, had afgerond en er achter kwam dat ik tot oktober moest wachten. Gelukkig is het dan eindelijk zo ver!!! (herhaling op woensdag 4 oktober 21:50 uur)


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts