Verwennerij voor mijn voeten

Aangezien ik afgelopen zomer volledig de zolen van mijn Graceland sneakers letterlijk kapot heb gelopen, was ik met spoed toe aan nieuwe (voorkeur witte) sneakers. Ik nam me deze ronde maar voor om te investeren in een merk sneaker waar ik eigenlijk altijd tevreden over ben geweest. Het Halleluja momentje was compleet toen ik deze sneakers live spotte. 


Maar omdat een sneaker soms weer iets te casual is voor een outfit, ging ik ook op zoek naar een mix tussen een enkellaarsje en een (bijna) platte schoen. In de Zalando sale spotte ik een wel heel goedkoop exemplaar! 


Kijk je mee naar mijn aankopen?


adidas neo VS ADVANTAGE W shop je hier

EVEN&ODD Cognac enkellaarsje shop je hier

#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts