Shop till you drop


Voor het goede doel: Ronald McDonald Kinderfonds, ben ik geld aan het inzamelen. Dat doe ik door middel van heel veel (nieuwe en gebruikte spullen te verkopen op het HappyThingzVerkoop Instagram, United Wardrobe en Marktplaats account.


Van A tot Z

Ben je nog op zoek naar een leuke kerstoutfit, of een kraamcadeautje? Je kunt hier van alles vinden van fotolijstjes, tot babyverzorgingsproducten en van kleding tot make-up. Om het voor jullie ook extra leuk te maken kun je bieden op de items. Hoe meer je koopt, hoe voordeliger het is in verband met de verzendkosten. Dus shop bijvoorbeeld samen met je zus, moeder, tante of (zwangere) bestie. 
Dan houdt je zelf niet heel leuke items over voor een spotprijs, je steunt er ook nog eens het Kinderfonds mee en bovendien help je mij van mijn spulletjes af die ik persoonlijk te goed vind om zomaar in de prullenbak te gooien.Grijp nu je kans

Je kunt nog shoppen t/m donderdag middag (19 okt), daarna ga ik alles alsnog weg doen, niet in de prullenbak, nee dan breng ik het naar de Kringloop winkel Dorcas, zodat zij daar ook daar nog voor een zacht prijsje mensen blij kunnen maken.

Vanaf 12:00 uur, zal de verkoop pagina op Instagram helemaal bijgewerkt zijn (ja, er komen nog meer spullen bij). Er staan inmiddels meer dan 100 items te koop!

P.s. vergeet deze actie niet te delen met je vrienden om kans te maken op dat beautypakketten! Check Facebook voor meer info!


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts