Fruit snacks uit een zakjeDe welbekende snoepkont die ik ben, had natuurlijk verantwoorde vervangende snacks nodig tijdens mijn Vegan en minder suiker challenge afgelopen maand.

Tijdens mijn wekelijkse boodschappen bij AH spotte ik op de 'verantwoorde bio' afdeling deze snack zakjes van Crispy.

Gedroogd fruit of groente in een zakje van 15 gram, dat een zoetaanval misschien wel perfect kan opvangen.

Ik nam de smaken Apple, Apple-Strawberry juich en Beetroot mee naar huis.

2 ons groente en geen stuks fruit

Zelf ben ik niet zo'n goeie fruit eter dus lijkt dit me de ideale combinatie. Krijg ik toch soort van het fruit binnen en ben ik ondertussen ook nog aan het snoepen, maar dan zonder, of in ieder geval met minder, schuldgevoel.

Hoewel je in eerste instantie zou denken dat ze super crispy zijn (whats in a name), zijn de gedroogde appel  schijfjes eerder een beetje te vergelijken met een Taai Taai pop. 

De bieten crisps zijn wel vergelijkbaar met chipjes. Maar hebben een redelijke bittere nasmaak.
De appel aardbei is definitly mijn favoriet! 
Ik vind het leuke handige zakjes voor bijvoorbeeld naar de bios of een dagje uit. Dan heb je wat lekkers en verantwoords te snacken wanneer je ander half uur staat te wachten voordat je de attractie in mag. Maar ik zie mijzelf dit niet wekelijks tijdens een lekker Voice avondje op de bank voor de TV snacken. Dan heb ik gewoon hardcore chocolade of echte chips nodig.

Houdbaarheid

Mocht je een zakje geopend hebben, kun je deze eigenlijk het beste zo snel mogelijk nuttigen. Een paar dagen later, hoe goed je het zakje ook afsluit, is het duidelijk niet zo lekker meer om te eten als wanneer je het zakje net geopend hebt. Ze zijn in verschillende smaken te koop. Prijs kan variƫren, maar de meeste zakjes kosten 99 cent.

Zouden deze fruit snacks iets voor jou of je kind zijn?


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts