Mijn wishlist, maar ik mag niets kopen


De feestdagen staan bijna voor de deur en ondertussen geef ik mijzelf de challenge om tot het eind van het jaar geen luxe items meer te kopen. 


Waarom dan toch een wishlist delen? Kopen mag ik dan misschien niet voor mezelf, krijgen is een ander verhaal. Hoewel ik me ook voor de feestdagen wat betreft cadeau's naar mijn zoon en wensen voor mezelf wat bewuster, zuiniger en minimalistischer wil proberen te houden. Merk ik dat als ik nu naar mijn samengestelde wishlist foto hierboven kijk, ik al weer denk:'Ach, dit en dat heb ik toch eigenlijk helemaal niet nodig'. En dat vind ik ook wel weer tof, dat ik zo al weer denk over mijn wishlist. Bovendien brengt het jou misschien wel op een leuk cadeau idee om te krijgen of te geven...


Chronologische hebberigheid 


  1. De Starbucks travel reusable cup. Ik vind dat zo'n fijne manier om thuis op de bank thee te drinken. Hij is overigens niet afsluitbaar en daardoor niet reisproof.
  2. Rituals Hammam Mint thee voor in de Starbucks beker op de bank ;). Ik ben geen thee drinker, mits het op deze thee aankomt!
  3. De originele Invisibobble Crystal Clear. Ik ben hier gewoon al heel lang benieuwd naar en dit is door de prijs echt een leuk schoencadeautje.
  4. Swaddle van NaifCare. Deze XL hydrofiel doek is de zachtste op de markt! Ik zou er graag voor mijn zoontje nog één willen.
  5. Bioscoopkaartjes. I love the bios! Het schiet er te vaak bij in, maar er komen weer een hoop leuke films aan zoals: A Bad Moms Christmas en Daddy's Home 2. Dus oppas gezocht haha.
  6. Wonderlust EDP van Michael Kors. Ik kan bijna geen parfum meer verdragen sinds mijn zwangerschap. Maar van dit geurtje word ik blij. Na twee samples is dat zeker! Het is alleen een item op mijn wishlist dat ook door de waarde echt een luxe-luxe hebbeding is.
  7. Een grove krultang (budget van Action of merk) is ook zo'n ik-heb-het-niet-nodig-maar-zou-het-wel-willen-hebben item. Het nadeel aan zulke apparaten is, dat ik er de tijd niet voor neem in de ochtend. Bovendien te bang dat mijn zoontje zich er toch per ongelijk aan zou kunnen bezeren...
  8. En het laatste item, deze prachtige, prachtige jas van Steps. Deze jas is wel het paradepaartje op mijn wishlist. Als ik 'm volgend jaar nog eens spot in mijn maat in de sale, dan denk ik dat ik 'm als beloning aan mijzelf mag geven, als(!!!) ik mijn challenge heb behaald. Bovendien zou een passende winterjas helemaal geen overnodige luxe zijn.


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts