Van de zolder gehaald: Philips Avent stomer/blenderOp de zolder ben ik de babydozen ingedoken en heb ik 'm er weer bij gepakt: Mijn Philips Avent stomer/blender. Ik bedacht me namelijk van de week dat ik hier in een handomdraai hele lekkere gestoofde peer of appelmoes fruithapjes van maakte voor mijn zoontje. Die herinnering en warme zoete hapjes, deed me water in de mond lopen. 

Ikzelf ben niet zo goed in fruit eten. Ik kan niet eens benoemen hoe vaak ik me al heb voorgenomen voortaan fruit mee te eten wanneer mijn zoontje dit dagelijks krijgt. 

Investeren.

Mocht je zelf trouwens op het punt staan te overwegen om wel of niet zo'n apparaat te kopen? Dan zal ik je het verlossende antwoord geven: JA, DOEN!

Gezien de prijs twijfelde ook ik heel erg om zo'n stomer/blender aan te schaffen. Uiteindelijk toch gekocht en het is me elke cent waard geweest! Ik ben groot fan! 

Er is ook een variant op de markt verkrijgbaar met de extra functie van ontdooien. Handig als je van plan bent om een voorraad hapjes voor je baby in de vriezer op te gaan slaan. Maar goed die was nog niet op de markt toen wij deze kochten.

Gebruiksvriendelijk.De Philips Avent stomer/blender is een goede investering zodra je begint met het geven van verse groente of fruit hapjes aan je kleintje.
De blender is perfect om kleine hoeveelheden vers eten te pureren.

Vaak maakte ik expres te veel, zodat ik er zelf ook nog mee kon snoepen van die heerlijke groente en fruit pureetjes. 

Het apparaat werkt ontzettend makkelijk. Geeft doormiddel van een piepje aan wanneer hij klaar is met stomen. Maar is uiteraard ook voor koude hapjes te gebruiken. Eventueel het overtollige vocht afgieten. Let wel op want de deksel kan heel zijn.
Dan omdraaien en je kunt pureren. Maak je geen zorgen om de afwas, alles (op het stroomstation na) kan alles in de vaatwasser!

Conclusie


Heerlijk apparaat op twee puntjes na. Ik vind namelijk dat de blender nogal een hard geluid maakt. Daarom kondig ik het dan ook altijd maar aan wanneer ik start, om op die manier een geschrokken (toen nog baby inmiddels) peuter te voorkomen. En wat mij betreft had de snoer wat langer mogen zijn. 

De complete set bestaat uit: 

  • Stroomstation
  • Kan
  • Mesunit
  • Maatbeker
  • Spatel
  • Handleiding en een receptenboek.


#gekocht
       
Liefs Stefanie 

     

Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts