VLOG 3 #NOMORESPENDING CHALLENGE

De laatste loodjes! En ik ben nog steeds erg tevreden met de stand van zaken. Het blijft elke keer een uitdaging om alleen te kopen wat ik moet hebben bij winkels zoals Action. Merendeels ontwijk ik daarom ook van zulke winkels en als ik dan echt naar binnen moet, loop ik gericht naar de juiste afdeling om verleidingen te weerstaan.
Momenteel heb ik me volgens mij bijna voor alle (winkel) nieuwsbrieven uitgeschreven, volg ik minder accounts op social media om mijn hebberigheid onder controle te houden. Folders lezen blijft mijn chill momentje, maar ik lees deze duidelijk anders dan voorheen. En dat is fijn. Bespaart me tenslotte weer wat centjes die ik kan investeren in mijn doel: Quality time uitjes met mijn gezinnetje.

Dure feestmaand

Maar desondanks merk ik dat het december is. Cadeautjes voor de gastvrouw/heer, verjaardagen en dergelijken, tikken aardig aan. Bovendien moet ik de kerstboodschappen nog doen dit weekend... 

Maar zoals je ook hebt kunnen zien ben ik erg verwend met gekregen items die ik mocht reviewen voor mijn blog. Waar het opeens vandaan kwam weet ik niet, maar ik ben er heel dankbaar voor en vond het leuk om deze items te testen en met jullie mijn enthousiasme hierover te kunnen delen.

In de blog van vandaag zie je in ieder geval hoe het de afgelopen weken is gegaan. Kocht ik namelijk hele mooie schoenen (in de sale) voor mijn zoontje. Iets dat moest, dus dan is die korting altijd mooi mee genomen.

Het einde

De laatste week van mijn challenge gaat in en dat gaan we uiteraard voortzetten zoals de afgelopen tijd. Behalve dan dat ik dit niet meer in een blog op YouTube zal verwerken. Daarvoor kun je vanaf nu terecht op Instagram Stories. Begin het nieuwe jaar zal ik een blogje online plaatsen met mijn eindconclusie en ervaring van de afgelopen twee maanden niets kopen. 

Via deze weg wens ik je alvast een zalige Kerst en een Happy New Year toe. Tot snel!

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts