Ideale budget planner voor het nieuwe jaar

Aangezien er werktechnisch voor mij het één en ander gaat veranderen dit jaar -en ik bovendien graag het huishouden en mijn blog goed wil laten verlopen- werd het hoog tijd om een goeie planner aan te schaffen.
Ondertussen zweert bijna de hele wereld bij Bullet Journals. Super leuk als je de tijd en creativiteit hebt om je eigen plan schema's te maken. Ik heb dat allemaal niet! 

Ik wil juist zo efficiënt mogelijk omgaan met mijn tijd, dan ga ik deze niet opmaken aan doodling, handlettering en andere creatieve ontwerpen. Ik wil gewoon een overzichtelijk maar wel uitgebreide planner, die als het even kan ook nog eens zacht is voor mijn portemonnee.

Niet geheel verrassend dat ik bij Action slaagde. Voor nog geen twee euro nam ik deze A4 formaat ringband (plan)agenda mee naar huis. Nu is het hoog tijd om hem in te gaan delen.
Dat doe ik trouwens nog steeds met mijn sticker manier. Zo kan ik makkelijk schuiven met huishoudelijke klussen zonder dat de agenda een groot krasblok wordt. Voor de leuk heb ik nog wat twinmarkers gescoord om zo duidelijk de tijdvlakken voor mijn werk dagen aan te kunnen duiden.

Deze planner agenda geeft heerlijk overzicht voor de hele week. Heeft genoeg ruimte om verschillende klussen bij een doordeweekse dag te 'plakken' en te schrijven. 

De ruimte bij de zaterdag en zondag zijn gehalveerd, maar misschien werkt het gebrek aan plan ruimte op deze manier wel gunstig. Zo houd ik huist meer tijd vrij voor qualitytime met mijn gezinnetje.
Wat vind je nog meer in deze budgetproof (plan) agenda:
  • overzicht schoolvakanties en feestdagen
  • jaarkalender
  • maandplanner
  • afspraak pagina's (na 2018)
  • adressenlijst
  • verjaardagskalender
  • website en email pagina
  • extra notitie pagina's
  • in de kaft een enveloppe om bijv bonnetjes of visitekaartjes te bewaren

Ik heb de planner al een tijdje geleden gekocht. Toen hadden ze diverse designs.


Ben jij een planner? En waar doe je dat het liefste in? Analoog of digitaal?#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts