Nieuwe look voor je telefoon + winactie

Behalve dat een telefoonhoesje in eerste instantie bedoelt is om je telefoon te beschermen, is de keuze van je hoesje bijna een fashion statement.

Ikzelf kan echt waanzinnig verliefd worden op een hoesje voor mijn telefoon en wissel deze dan ook  graag met enig regelmaat af. Het is toch een accessoire die ik (te) veel gebruikt en ik graag zo nu en dan voorzie van een nieuwe look. Wil jij je telefoon ook een nieuwe look geven voor dit jaar of seizoen... Lees dan vooral even verder voor de toffe give a way die ik in samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl mag weggeven!

Hoesjes-Outlet.nl

Hoesjes-Outlet.nl is een webshop die een ruim aanbod heeft in hoesjes voor iPhone, Samsung en Huwei smartphones. Bovendien hebben ze ook een groot aanbod is accessoires voor deze merken. De prijzen van deze outlet shop zijn goed betaalbaar. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld maar wel geldt: Op=op.
Nog een fijn detail, je betaald geen verzendkosten en je kunt je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten!

Kijk en kies

Toen ik benaderd werd door hoesjes-outlet.nl om iets uit te kiezen uit de webshop was ik meteen verkocht toen ik dit blauw marmerlook hoesje voor mijn Samsung Galaxy S7 zag. Dat heb ik trouwens niet vaak, dat ik zo enthousiast wordt van een hoesje. 
Mijn gekozen hoesje is van TPU materiaal en is daardoor flexibel. Nu ben ik altijd van de hard case hoesjes geweest, dus dit leek me de perfecte gelegenheid om eens een soft case hoesje te ervaren.

Na het openen van de enveloppe was ik meteen enthousiast. Het hoesje is 'live' net zo mooi als via het computerscherm. Het hoesje heeft een marmer effect met de kleuren blauw, wit, paars en goud. Het is een glad en hoogglans hoesje wat het een extra luxe uitstraling geeft.
De zijkanten van het hoesje zijn transparant en vallen over de knoppen aan de zijkant van mijn telefoon heen. Dat is voor mij ook iets nieuws. Ik koos voorheen juist hoesjes uit waar de ruimte voor de knoppen uitgesneden waren. Uiteraard zijn de ruimtes op de plek van de speaker, koptelefoon en adapter uitgesneden. Ik kan je vertellen dat het me uitstekend bevalt. Vooral ook omdat de knoppen nu juist beschermt zijn tegen krassen en vuil.

De bovenkant waar ik mijn Sim en geheugenkaart plaats is overigens niet uitgesneden. Dat is ook het enige minpuntje wat ik kan melden over dit hoesje. Ik wissel namelijk vaak mijn geheugenkaart heen en weer om mijn foto's in mijn computer op te slaan. Hiervoor moet ik nu eerst het hoesje deels verwijderen voor dat ik er bij kan. Doordat het hoesje flexibel is, gaat dit gelukkig heel gemakkelijk. En is het een kwestie van (aan)wennen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe versiering voor mijn telefoon die juist nu geheel stoot- kras en vuil bestendig is. 

Winactie

Nu mag ik één van jullie ook blij maken met €25,- shoptegoed! Daar kun je dus met gemak één of misschien wel twee leuke hoesjes of accessoires voor scoren.

Kans maken op dit shoptegoed is heel simpel.
Like en deel deze foto op Facebook.
Dubbel kans maak je wanneer je de pagina's van Hoesjes-Outlet en Happy Thingz een Like geeft.


#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts