Intieme Ziaja foam | REVIEW

Ziaja vroeg mij om een product uit de nieuwe lijn voor intieme hygiëne wilde testen. Het gaat om de Ziaja Intimate Hygene Foam. Ik koos van de drie verkrijgbare varianten voor de Moisturising Lotus Flower en vertel je graag mijn ervaring met dit product. 
Ik durf niet te zeggen hoeveel procent van de Nederlandse dames überhaupt gebruik maakt van producten voor hun intieme lichaamsdeel. Het is nu niet een 'luchtig' gespreksonderwerp voor bij het koffieapparaat. Maar ergens heb ik het vermoeden dat het een aardig laag percentage is.

Nu maak ik zelf al jaren gebruik van een hygiëne gel. Dus toen Ziaja mij benaderde om kennis te maken met een foam variant, was mijn nieuwsgierigheid gewekt.

De buitenkant

Allereerst vind ik het een zeer mooie verpakking. De Ziaja verpakkingen zijn altijd recht toe rechtaan, duidelijk en niet te veel poespas. Hoe het hoort, wat mij betreft. Maar doordat de vorm van de fles niet standaard is en bovendien voorzien is van een pompsysteem, vind ik 'm erg luxe overkomen. 
Aan één pomp van de Lotus faam heb je al voldoende. Ga er dus vanuit dat je wel even vooruit kan met een fles van 250 ml! Wat ik erg prettig vind is dat de foam niet zo koud aanvoelt daar beneden. Een zeer fijnere ervaring dan met de gelvorm kan ik je vertellen.

De geur is zacht en romig maar absoluut niet overheersend dat je de hele dag naar Lotus ruikt. Op het moment van gebruik is het prettig. Niet meer en niet minder. 
Deze foam is geschikt voor dagelijks gebruik. Is tevens zeepvrij en herstelt de pH balans.
Wederom weer een heerlijk en betaalbaar product van Ziaja ontdekt. Zelf ervaren? De foam is beschikbaar in de Ziaja winkel in Den Haag en zal later ook online verkrijgbaar zijn.


#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts