Stuur een Brabantse groet

Een kaartje sturen, doen jullie dat nog wel eens? Ik heb het idee dat deze persoonlijke manier van post versturen redelijk aan het uitsterven is. Daarom vind ik de Brabantse Kaortjes -als rasechte Brabander- extra leuk!
Vers van de pers ontving ik de zes kaortjes via Moniek van Bjorn-ontwerp.nl. De set wenskaarten hebben allemaal een aparte Brabantse groet.
           Dè hedde gij goewd gedaon
           Ge kunt de groete uit Brabant krijge
-         Nondeju, da’s kei skon
-         Tju, wè hedde gullie ’n skon kiendje 
-         Ge bent ’n goeike! 
    Ik wens ou ‘ne skonne verjaordag! 
Een aantal wenskaarten zijn onderwerp gebonden zoals geboorte of verjaardag. De overige vier zijn voor elke gelegenheid verstuurbaar. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan, diploma, rijbewijs, zwangerschap, een bedankje aan een docent of gewoon zomaar.

De kaarten zijn gedrukt op stevig 350 grams offsetpapier in een standaard wenskaartformaat. De set is monochroom versierd met handlettering en heeft een matte afwerking. Ook ontvang je er standaard witte enveloppen bij. 
Bij ontvangst zaten de kaarten in een zakje verpakt met een dik en groter formaat karton. Zodat de kaartjes niet beschadigd raken tijdens verzending.
Mijn kaartjes hadden echter toch een lichte hoek beschadiging. Of dit voor of tijdens het verzendproces is gebeurt is even de vraag. 

Hoe dan ook neemt dat mijn enthousiasme voor deze gezellige kaartjes absoluut niet weg. Ik vind ze hilarisch leuk vind het mooi dat deze kaarten volledig mat zijn. Alsof je ze zelf hebt gemaakt. Mis je toch wat kleur? Dan ga je toch lekker met je fineliners aan de gang of laat je kindje er een kleurrijk kunstwerk van maken.
Binnenkort zal het assortiment van deze Brabantse kaortjes uitgebreid worden, zodat er voor elke gelegenheid eens kon Brabants kaartje verstuurd kan worden. Weet jij nog een leuke tekst? Stuur deze dan in via de website en wie weet staat jouw tekst binnenkort op z'on kaartje!


#gekregen

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts