Beautyitems van een minimalist

Sinds een tijdje heb ik mijn kaptafel weer terug in gebruik genomen. Een kleine drie jaar geleden verplaatste de spiegel van deze kast zich naar de zolder en moesten de lades vol make-up en verzorgingsspullen ruimte maken voor luiers en hydrofieldoeken. Zijn taak als commode zit er weer op, en mama heeft haar make-up plekje (eindelijk) weer terug!

Vroeger puilde de lades dus uit met tientallen verschillende fleurig en neutraal gekleurde oogschaduw paletten. Inmiddels is dat niet meer het geval. Sinds dat ik het minimalisme virus opliep is er (naar mijn mening) nog maar weinig over van mijn make-up en overige verzorgingsspullen. 

Het leek me leuk om door middel van een video je te laten zien wat ik dan nog wel in mijn  'beauty stash' heb. 
Tijdens het maken van deze video ontdekte ik hier en daar nog wat producten die uiteindelijk ook weg kunnen. Dat tikt weer mooi aan voor mijn 500 stuks producten (uit het hele huis) waar ik de komende maand afstand van wil doen. Die minimalisme challenge is weer een heel ander verhaal...

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts