Make-up reiniger doekje Action | REVIEW

Wat is er fijner dan aan het einde van je dag je gezicht heerlijk schoon maken voordat je naar bed gaat? Al jaren doe ik dat met een facewash, lauw water en mijn handen. En mijn (dan inmiddels uitgelopen) oogmake-up verwijder ik met wat oogmake-up remover op een wattenschijfje.
Toen ik bij Action dit fluffy make-up remover doekje zag liggen voor een mini prijsje van 0,89 cent, was mijn nieuwsgierigheid gewekt.
Zou dit echt zo gemakkelijk en grondig je huid reinigen? Ik testte het voor je uit.

Eerste gebruik

Volgens de gebruiksaanwijzing heb je alleen dit doekje en water nodig om je gezicht schoon te maken. Wel voor het eerste gebruik even een rondje in de wasmachine laten draaien.

Inderdaad, zonder een facewash krijg ik mijn make-up aardig verwijdert van mijn gezicht. Maar fijn vind ik het niet. Ik heb het idee dat ik lang niet alle plekjes en hoekjes goed kan bereiken dan wanneer ik het met mijn vingertoppen doe. Dan weet ik tenslotte precies waar ik al geweest ben. Bovendien mis ik het reinigende gevoel wat ik wel bereik met gebruik van een facewash.

Conclusie

Het doekje is fijn en zacht wanneer je op deze manier het grootste gedeelte van je oogmade-up wilt verwijderen. Maar dan zit er na één veeg al een hoop mascara en oogschaduw resten op je doekje, die je er niet zo gemakkelijk vanaf gespoeld krijgt. Het doekje daarna dan nog voor de rest van je huid gebruiken vind ik persoonlijk geen optie. Dan wrijf je de vuiligheid er alleen maar verder in.

Hoewel ik op het punt stond het doekje na twee sessies in de prullenbak te dumpen, bedacht ik me dat 'ie misschien wel eens fijn en zacht kon zijn om er mijn maskers mee te verwijderen. Ik heb al een tijdje het Himalayan Characoal masker van The Body Shop, en die vind ik (door de groene theeblaadjes die erin verwerkt zitten) redelijk agressief om met mijn handen te verwijderen. Hiervoor is dit doekje een perfecte uitkomst. Ik kan dit masker nu een stuk zachter verwijderen van mijn huid. En daarom bewaar ik 'm nog even voor mijn masker sessies.

Hoe verwijder jij het liefst je make-up van je gezicht?


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts