Trouwen in je droomjurk

Het uitzoeken van dé trouwjurk met alles erop en eraan, was toch wel een speciale ervaring met een zeer hoog prinsessen gehalte. Wat een spannende en emotionele tijd was dat!

Het vinden van mijn trouwjurk

Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik zelf in het huwelijksbootje stapte. En 6 jaar geleden rond deze tijd, was ik druk bezig met inspiratie opdoen voor mijn trouwjurk voor die grote dag.

Nu zijn trouwjurken verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Denk aan klassiek, kort of vintage. En dan heb ik het nog niet eens over de kleur, stof en alle accessoires die je trouwlook tot in de puntjes afmaken. 



Ze zeggen dat je het meteen weet wanneer je 'the dress' past. Ik geloofde dat in eerste instantie niet zo, maar moet uiteindelijk bekennen dat dit bij mij ook echt het geval was. 


Uiteindelijk heb ik toch een stuk of zeven jurken aangehad. Eigenlijk gewoon omdat het kon! Want hoe vaak in je leven krijg je de kans om ongegeneerd al die prachtige uitbundige, sierlijke, dure en sprookjesachtige jurken te passen?

Het heeft mij toentertijd veel geholpen om vooraf online en in magazines al wat rond te neuzen. Ik wist op een gegeven moment redelijk welke stijl ik op wilde. 
Het was uiteindelijk de tweede jurk die ik aantrok waarbij het meteen duidelijk was dat dit dé jurk was voor mijn trouwdag.


Inmiddels ben ik dus al wat jaartjes verder en weet ik dat ik nog steeds heel blij ben met de keuze die ik toen heb gemaakt. Maar als ik langs een bruidszaak kom, kan ik het niet laten om een blik op de etalage te werpen en vraag ik me soms wel eens af: Zou ik nu weer voor diezelfde jurk vallen? 
Ik weet zeker dat ik weer dezelfde stijl (waarschijnlijk zelfs dezelfde) jurk zou nemen voor mijn bruiloft. Die is trouwens redelijk vergelijkbaar met de trouwjurk hier rechts onderaan. 

Jouw grote dag 
Sta je zelf op het punt het huwelijksbootje in te stappen maar heb je de jurk nog niet gevonden? Bij Bruidswinkel Bruidshoek te Leiden hebben ze een enorm aanbod in bruidsmode voor hem en haar. Betaalbare bruidsmode van topkwaliteit, daar staan zij voor. 

Bruidshoek is al twee jaar op een rij uitgeroepen tot de beste bruidsmodezaak van Nederland. Misschien heb je al wat exemplaren van hen voorbij zien komen in het RTL 4 programma: 'Married at first sight'? 

Een aantal bekende ontwerpers die zij in het assortiment hebben zijn: Cymbeline, Jesus Peiro, Rosa Clara, Pronovias, Ladybird, Ian Stuart, Maggie Sottero, Rembo Styling, Linea Raffaelli, Sincerity. En voor de heren verkopen zij onder andere merken als: Cossmo, Tziacco, Wilvorst en Immediate.

Met 900 modellen in de winkel hebben zij voor iedere bruid wat wils. Van maat 34 tot en met maat 56!




Van top tot teen

Prachtig mooi allemaal vind je niet? Ik zelf vind het heel leuk om te merken dat ik een zeer traditioneel beeld heb van hoe een trouwjurk er (voor mij) uit moet zien. Ik houd duidelijk van lang, wit, subtiel, gekleed en niet te veel poespas. Uiteraard is dat voor iedere aanstaande bruid anders. Daarom is het ook zo fijn dat er ontzettend veel verschillende stijlen zijn. Voor elke bruid wat wils! 

De jurk van je dromen gevonden? Dan is het tijd om alles tot in detail af te stijlen met elkaar. Bij Bruidshoek kun je gegarandeerd slagen voor het complete plaatje. Ze hebben namelijk ook een groot aanbod in trouwschoenen, sluiers, sieraden, haaraccessoires, bruidslingerie en meer.

Let your inner princess out ;).


#samenwerking
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts