Invisibobble testen | REVIEW

Haarelastiekjes met een stukje metaal erin gebruik ik al jaren niet meer! Ook tijdens het slapen (ik slaap met haren vast) of gewoon gedurende de dag breken mijn haren met 'gewone' haarelastiekjes af. En wanneer ik het haarelastiekje uit mijn haar haal, dan zit ie vol met haren. En dat wil je natuurlijk niet!
Daarom was ik toe aan een ervaring met de Invisibobble. 

Er zijn veel soortgelijke haarelastieken als de Invisibobble verkrijgbaar. Die in verhouding ook nog eens stukken goedkoper zijn. Daarvan weet ik dat ze wel oké zijn. Maar ik wilde eens het verschil ervaren met de echte! Zijn ze hun prijs ook waard?

Ontwerp

Door de unieke vorm van de Invisibobble laat deze geen knik achter in het haar. Bovendien helpt het hoofdpijn te voorkomen bij het vast dragen van je haren. Door de vorm wordt de druk over het haar verdeelt en voorkomt dat trekkerige effect.

Ik kan inmiddels niet meer zonder! Binnen een seconde glijd het elastiek uit mijn haren wanneer ik deze los haal. En toch blijft het gedurende de dag goed op zijn plek zitten. Doordat deze haarelastiekjes er in zoveel verschillende kleuren en maten (Original, Nano,  Power) op de markt gebracht zijn, kun je ze ook heel leuk combineren met je outfit. En voor elk haarstijl zijn er  Invisibobble's verkrijgbaar. 
Ikzelf heb gekozen voor de Original uitvoering in de kleur 'Royal Pearl' en 'Crystal Clear'. Ook droeg ik vaak een haarelastiek om mijn pols. Ken je dat afknellende gevoel? Ook dat is met de Invisibobble niet het geval. Het ziet er bijna uit als een leuk armbandje om je pols.

Na een aantal keer gebruik zijn de haarelastiekjes wat uitgelubbert. Geen zorgen, wanneer je ze in een bakje met heet/kokend water legt krimpen ze weer in en zijn ze terug in nieuwstaat.

Je koopt de Invisibobble in een set van drie stuks voor €4,95.#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts