Mijn kwasten reinigen met een budget make-up kwast reiniger | REVIEW

Het schoonmaken van mijn make-up kwasten is iets wat ik vaker zou moeten doen. Ik kocht bij de SoLow winkel een handige budget make-up kwast reiniger en test 'm in de video voor je uit.


Via de soort zuignap kun je de make-up kwast reiniger ook bevestigen aan de wasbak. Ikzelf houd graag de controle en houd de reiniger daarom gewoon vast in mijn hand. Dan voel ik beter hoeveel druk ik zet met de kwasten tijdens het schoonmaken. Je wilt tenslotte je kwasten geen schade aanrichten.

Wat mij betreft is dit handige tooltje echt een musthave. Ik weet zeker dat ik nu eerder 'even' mijn kwasten een schoonmaakbeurt zal gaan geven. Bovendien merk ik dat ze gewoon schoner worden dan wanneer ik ze in mijn handpalm was.

Hoe maak jij je make-up kwasten het liefste schoon en hoe vaak doe je dit?


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts