Nagellak droog spray | REVIEW

Mijn nagels in een lakje zetten is iets wat ik stukken minder doe sinds ik moeder ben. Ik neem en heb er de tijd gewoon niet altijd voor. Als je wilt dat je nagellak goed uithard, dan heb je daar gewoon wat tijd voor nodig. Tijd ala niveautje bankhangen en niet wasjes draaien, luiersverschonen, tuinieren enz enz.

Gelukkig zijn er ook helpende producten om de droogtijd van het lakken te versnellen. Denk bijvoorbeeld aan de Quick dry nagellakken op de markt of je nagels na het lakken te dompelen in koud water. 

Budget hulp

Toen ik bij de Action de Dry Nails Spray spotte voor €1,36, was ik nieuwsgierig! Dit zonnige weer vraagt om een vrolijk gekleurd nageltje. En als dit product het droogproces zou kunnen versnellen sta ik daar zeer zeker voor open.

Het gaat hier om een opvallend gekleurde spuitbus met een inhoud van 150ml en beloofd dat je nagels binnen 60 seconden droog zijn.

Ik heb de spray op verschillende merken lakjes en op verschillende manieren uitgetest. Bijvoorbeeld na meerder lagen en tussen de lagen door. 

Hoe te werk

Allereerst breng ik een laag van de kleur naar keuze aan op alle tien mijn nagels. Ik begin altijd met mijn linkerhand bij de pink en werk zo de rest van mijn hand af. Wanneer ik mijn rechterkant ook heb gelakt, is de eerste laag op mijn linkerhand al droog genoeg om de eerste keer de Dry Nails Spray te gebruiken. Spray met een afstand van 15 cm. Aan jou de keuze of je korte spraytje aanbrengt of één lange spray. Met die laatste manier is je fles uiteraard wel eerder leeg omdat je er veel naast sprayt.

Ik denk dat ik twee spraytjes per nagel gebruik. De spray voelt heel koud aan. Daardoor heeft een versnellend effect op het drogen van je nagels. Ook ruikt de spray heerlijk zoet op een niet overheersende manier.

Wanneer ik ook mijn rechterhand heb besprayt, ga ik eventueel aan de gang met de tweede laklaag of een Top Coat. Ik ervaar dus daadwerkelijk dat de spray mijn aangebrachte nagellak sneller doet later drogen. Dat wil niet zeggen dat ik nu zonder risico de afwas kan gaan doen. Maar ik hoef niet zo lang te wachten om een eventuele volgende laklaag aan te brengen. Na gebruik merk ik geen beschadigingen of druppels van het opdrogen. Het blijft er egaal uitzien en bespaart me een hoop tijd met drogen aan de lucht.
Wat mij betreft dus echt een aanrader voor wanneer je graag je nagels voorziet van een lakje maar hier niet een uitgebreid uur de tijd voor hebt. Of wanneer het een warme zomerdag is. Want ook dan duurt het stukken langer voordat je nagellak uitgehard is.

Heb jij nog tips om je nagellak snel te laten drogen?


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts