Zonnebrandcréme voor het gezicht : Australian Gold Premium Coverage SPF45 Face Lotion

De liefde voor de zonnebrand crème van Australian Gold begon bij mij heel ver weg. In Hawaii wel te verstaan. Sindsdien (en dan praten we over ruim 5 jaar) zijn mijn man en ik helemaal fan! We hebben al diverse verschillende SPF sterktes gehad. Zowel in tube als spray vorm en de After Sun is trouwens ook to die for!
Dit jaar ontdekte we (pas) de Australian Gold Premium Coverage SPF45 Face Lotion. Deze zon bescherming is speciaal voor het gezicht ontworpen. Dat klinkt misschien een beetje als onzin, maar ik kan je vertellen dat er wel degelijk verschil te merken is. Deze lotion is hypo-allergeen en geschikt voor de gevoelige gezichtshuid. Wat al het eerste verschil puntje is. 
Het aanbrengen van deze wit gekleurde créme is zo fijn. Hij smeert duidelijk beter uit dan ik gewend ben en ik zou willen zeggen, transparanter dan de 'gewone' zonnebrandcreme van Australian Gold. Vaak is mijn ervaring, hoe hoger de factor hoe lastiger uit smeerbaar of zelfs witte waas achterblijft. Dat is hier, ondanks de hoge SPF 45, totaal niet het geval. 
De crème wordt snel opgenomen in de huid dat komt door de InvisyDry technologie. Het resultaat: hij laat niet zo'n dik zonnebrand crème gevoel achter of glans! 
Ik gebruik 'm trouwens voor heel mijn lichaam. Hij smeert net wat makkelijker en sneller uit dan wat ik gewend was. Ook mijn zoontje van twee krijgt meerdere malen per dag een insmeer sessie met deze heerlijk zoet exotisch ruikende zonnebrand. 

Hier hebben we er inmiddels al drie(!) tubes doorheen gesmeerd. Wat wil aangeven hoe fan wij zijn. En nee dit stukje is totaal niet gesponsord. #SharingTheGoodStuff is het motto van mijn blog en van deze zonnebrand word ik (en mijn gezinnetje trouwens ook) erg blij.

Een tube (88ml) kost €17,95. MAAR!!! Je moet 'm inslaan wanneer deze in de aanbieding is bij Kruidvat, Etos en Trekpleister of bestel 'm online bij Australian Gold Shop. Vaak is de zonnebrand (juist nu) met 50% korting te koop of 1+1 gratis. Houdt dus even de folders in de gaten want dan heb je extra veel smeer plezier deze zomer!

Heb jij al eens zonnebrand van Australian Gold ervaren? En wat vond je er van?


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts