Voorkom ongelukken aan het zwembad met Sweakers + winactie

De warme dagen zijn al goed aan de gang in ons landje en misschien staat er ook nog een heerlijke zonvakantie voor je op de planning? Zeer grote kans dat je dit seizoen met regelmaat een bezoekje aan het zwembad gaat brengen. En om hier optimaal, veilig en stressvrij van te kunnen genieten met je kleintje(s), zijn de Ockyz Sweakers een echte musthave voor je zwem uitje!

Deze anti-slip zwemsokken zijn wat mij betreft de ideale oplossing om te voorkomen dat je kindje uitglijd in en rondom het zwembad.
Zoals je ziet zijn het sokjes met open teentjes waarvan de zool een anti-slip patroon bevat. De sokjes zijn gemakkelijk aan te doen en zijn wat mij betreft veel beter en veiliger dan zwemschoentjes of slippers. Je hebt meer grip op natte vloeren, de sokjes zijn bovendien antibacterieel en verkrijgbaar in acht designs!
Doordat een setje Sweakers vier maten mee gaat, is dat ook nog eens extra voordelig voor de portemonnee. Bovendien betaal je vanaf 25 euro geen verzendkosten.

Naast deze ideale sokjes, kun je in de webshop van Ockyz.com ook nog leuke badkleding voor meisjes en jongens vinden. 
Ook ik mocht een zwembroek testen voor mijn zoontje. En ben erg enthousiast over de kwaliteit en design. Het broekje is mooi afgewerkt, schijnt niet door en heeft aan de binnenkant een gaasondersteuning. Wat van dat laatste nu precies het nut is, weet ik nog steeds niet zo goed. Maar om voor de zekerheid 'haak' situaties te voorkomen, geef ik mijn zoontje er een zwemluier of onderbroekje onder aan. Desondanks vind ik het een super stoer broekje, die bovendien ook prima als gewone korte broek gedragen kan (en zal) worden.


Winactie

Wil je zelf kennis maken met de toffe producten van Ockyz? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk één van de onderstaande sets weggeven! 
  1. Zwemkleding plus 1 paar Sweakers ter waarde van € 24,95
  2. 2 paar Basic Grey Sweakers ter waarde van € 25,00

Meedoen is ontzetten simpel, laat onder de video op YouTube en/of Facebook een reactie achter welke set je wilt winnen en wie weet ontvang je dan binnenkort een berichtje van mij!#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts